reklama

a ja sobie kupiłam wkładki laktacyjne, bo mi się ostatnio troszku ulało
. Więc stweirdziłam, że się zabezpieczę na przyszłość

na zabezpieczanie się to trochę za późno

_Pysia_
Fanka BB :)
na zabezpieczanie się to trochę za późno
kaasiorek84
a to poproszę ładnieja właśnie we wtorek w Pestce byłam
wózkami się w Kiddie rozbijałam
Kasiu a Pati i Maks w Rondzie to w samym Rondzie?? bo ja byłam i tylko jakiegoś "Juniora" znalazłam
nas jeszcze wypad do Pepco czeka, pamiętaj

no własnie tego Pati i Maksa nie znalazłam, ale to dlatego ze zdąrzyłam tylko część sklepu zobaczyć, widziałam że jak wyjdzie sie na zewnątrz to tam z boku też sie wchodzi do innych sklepów...ale psiapsióla mi przerwała to zwiedzanie bo spieszyłyśmy sie do kosmetyczki;-) tego juniora widziałam i skarpetki kupiałam;-)
do Pepco to na pewno sie wybierzemy...z Paullla hiih no i ja w sumie wszystko najpotrzebniejsze to mam i teraz kupuje dla przyjemności.....
mi też weź Skarbiemożesz
?
Oczywiście że tak, zresztą mój Maciej ma przyszły tydzien znowu popołudniówki, wiec od 13 do 22 bede dostepna i oprócz piątkowego spotkania możemy sie spotkać u mnie na herbatce;-);-) i Tygryni jak pasuje to też

no własnie tego Pati i Maksa nie znalazłam, ale to dlatego ze zdąrzyłam tylko część sklepu zobaczyć, widziałam że jak wyjdzie sie na zewnątrz to tam z boku też sie wchodzi do innych sklepów...ale psiapsióla mi przerwała to zwiedzanie bo spieszyłyśmy sie do kosmetyczki;-) tego juniora widziałam i skarpetki kupiałam;-)
do Pepco to na pewno sie wybierzemy...z Paullla hiih no i ja w sumie wszystko najpotrzebniejsze to mam i teraz kupuje dla przyjemności.....
Oczywiście że tak, zresztą mój Maciej ma przyszły tydzien znowu popołudniówki, wiec od 13 do 22 bede dostepna i oprócz piątkowego spotkania możemy sie spotkać u mnie na herbatce;-);-) i Tygryni jak pasuje to też
no to będzie trzeba:-)
a zauważyłam że mamy wspólną znajomą Darię ze Starego Rynku, wyczaiłam na NK

kaasiorek84
no co ty????????????????

Darię znam od 6 roku życia

chodziłyśmy razem do jednej klasy do podstawówki

i tak trzymamy się do dziś...plus jeszcze kilka innych kumpelek
 i tak trzymamy się do dziś...plus jeszcze kilka innych kumpelek generalnie to ona jako mama grudniowa 2008
 generalnie to ona jako mama grudniowa 2008 jest moim oparciem, dała mi ciuszki po swojej Gabrysi, pożyczyła nianie elektronuczna i ogólnie od niej dużo rad czerpię, teraz częsciej sie widzimy...a ty skąd ja znasz???????
 jest moim oparciem, dała mi ciuszki po swojej Gabrysi, pożyczyła nianie elektronuczna i ogólnie od niej dużo rad czerpię, teraz częsciej sie widzimy...a ty skąd ja znasz???????

i tak trzymamy się do dziś...plus jeszcze kilka innych kumpelek generalnie to ona jako mama grudniowa 2008
 generalnie to ona jako mama grudniowa 2008 jest moim oparciem, dała mi ciuszki po swojej Gabrysi, pożyczyła nianie elektronuczna i ogólnie od niej dużo rad czerpię, teraz częsciej sie widzimy...a ty skąd ja znasz???????
 jest moim oparciem, dała mi ciuszki po swojej Gabrysi, pożyczyła nianie elektronuczna i ogólnie od niej dużo rad czerpię, teraz częsciej sie widzimy...a ty skąd ja znasz???????no co ty????????????????Darię znam od 6 roku życia
generalnie to ona jako mama grudniowa 2008
jest moim oparciem, dała mi ciuszki po swojej Gabrysi, pożyczyła nianie elektronuczna i ogólnie od niej dużo rad czerpię, teraz częsciej sie widzimy...a ty skąd ja znasz???????
a ja z Darią chodziłam do liceum. Często u niej byłam bo zawsze przed szkołą do niej jechałam. I tak w tym liceum razem trzymałyśmy. Teraz już takiego kontaktu nie mamy. Ale miło ją wspominam

kaasiorek84
heheh to świat jest mały

no i zapomniałam powiedzec ze dzieki Darii znam to forum, bo ona należy do mam grudniowych 2008;-)
 no i zapomniałam powiedzec ze dzieki Darii znam to forum, bo ona należy do mam grudniowych 2008;-)

no i zapomniałam powiedzec ze dzieki Darii znam to forum, bo ona należy do mam grudniowych 2008;-)heheh to świat jest małyno i zapomniałam powiedzec ze dzieki Darii znam to forum, bo ona należy do mam grudniowych 2008;-)
a tu jej nie widziałam, ale to może przez to że poza naszą "sektę" rzadko wychodzę

reklama

siuniab fajna ta myjka, chyba muszę do carrefoura się wybrać na poszukiwania :-)
muszę się wybrać, a cholerka we wtorek byłam... jakbyś przypadkiem była na zakupach i by była jeszcze to mi bierz bez pytania jak możesz ok?? na pewno do lutego się spotkamy i odbiorę od Ciebie
To widzę, że już ustaliłyście, że Kasia Wam kupi myjki
Wrzucam jeszcze linka do aktualnego katalogu zabawek w Carrefour
http://www.carrefour.pl/img/handlowy/katalogi_h/20091112_hiper_mini/katalog_mini.pdf

Podziel się: