reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Witam sie i ja po wizycie:-)niestety ja nie bylam pierwsza:-(wyobrazcie sobie ze bylam tam o 11:30 i bylam 10:szok:a lekarz przyjmuje dopiero od 15:00:tak:wiec 6,5 godziny czekania:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:w miedzy czasie bylam na miescie ale ile mozna chodzic:-(dopiero co wrocilam ale mam calkiem dobre wiesci:-)moja szyjka trzyma ekstra:-)nawet sie wydluzyla o 2 mm wiec sukces:tak:tymbardziej ze ja molo co leze:tak:dzidzia napewno jest synkiem:tak:potwierdzone w 100% wiec u mnie niespodzianki nie bedzie:-)wazy juz 2350 g wiec duuuzy chlopak:tak:z usg jest dwa tygodnie do przodu czyli termin znowu sie przesunal:tak:teraz wyszedl na 23 grudnia:-)o styczniu mam zapomniec:-)lekarz przewiduje ze bedzie na swiecie okolo 37 tygodnia.Moje cisnienie jak zwykle skoczylo u niego ale to normalne:tak:miala 160/90 ale dawka nadal ta sama,jak bedzie sie zwiekszac to mam dzwonic.
Pozatym wszystko w normie,lozysko II stopnia,wody plodowe w normie,przeplyw przez pepowine super,serduszko pieknie bije czyli czego trzeba wiecej:-)waga od ostatniej wizyty +1kg czyli super;-)no i dzidzia jest w polozeniu głowkowym wiec porod naturalny jak narazie;-)

no to wiesci rewelacyjne !!! smiem twierdzic ze twoj chlopak jest sporo wiekszy od mojej panienki !!! ciekawe ile ona teraz moze wazyc !!!

reklama
Laski mam zrobic wynik i zapisala mi ginka tylko kwas moczowy to z krwi badanie czy z moczu bo nie chce sobie kichy narobic a w necie jedni pisza tak inni tak i juz zglupialam chodzi o to ze u niej mam zawsze wysokie cisnienie i ona na podst tego chce zobaczyc czy nie mam zatrucia ciazowego chociaz mi nawet jeden palec nie spuchl ale niech bedzie nadgoriliwa lepsze to niz olewanie:)

Ehhh trudno, miło będę ją pamiętać;-)

Żużel? Nutka goryczy po przegranej, ale ile można wygrywać?:laugh2: Najważniejsze, że żużlowcom nic się nie stało, bo na końcu nieciekawie było...

Ehhh trudno, miło będę ją pamiętać;-)

Żużel? Nutka goryczy po przegranej, ale ile można wygrywać?:laugh2: Najważniejsze, że żużlowcom nic się nie stało, bo na końcu nieciekawie było...
w domu rodziców to było święto narodowe:-D
ja też się bardzo cieszyłam tylko nie mój mąż bo On jest za Stalą:tak:

He he, no tak :-D Trzeba być gotowym bo nie znamy dnia ani godziny.
ja mam dziwne przezczucia od wczoraj:tak:

U nas to juz świętowali z rozpędu, bo wiecznie świętują po meczach:-D:-D Cała rodzinka (moja i mojego T) to tacy kibice zużla, że sie nieźle dobrali:laugh2:

reklama
najlepszy to był mój mąż-wraca z pracy i mówi "te k***y wygrały:-D
ale się cieszył:tak:
później stwierdził,że nasza córcia będzie prawdziwą Gorzowianką i będzie pluła na myszkę z falubaza no ale oczywiście mamusia i dziadkowie na to nie pozwolą:no:

Do góry