reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
witajcie!! po dwoch latach staran w koncu bede mamą!! termin na 17czerwca,plus minus dwa tygodnie:) jestem w 8tc.pzdr

Witaj:-)Gratuluję fasolki:tak::-D

Co oglądacie dziś wieczorem Dziewczynki.??...Ja zaraz zmykam na Mam Talent a potem może Miss Agent2...o ile oczywiście nie zasnę przed telewizorem....Narazie jest ok....ale kryzys przychodzi między 20 a 20.30 mojego czasu....więc może Mam talent chociaż uda mi sie obejrzeć!!!!;-)

Ja nie będę oryginalna, bo napiszę że też idę na "Mam talent":tak::-D

Tak się najadłam pizzy że nie mogę się ruszyć:no::eek:

Witam nową czerwcóweczkę!!:-)
Dobrze Gosia że zrezygnowałaś z pizzy bo byłoby na mnie, że ja zapuściłam temat pizzy i teraz dziewczyny nie będą miały gofrów:-D
My już wróciliśmy i zbieram się powoli do mamy:-D Udało nam się sprzedać telefon!!!!:tak::tak::tak::tak:
Dozobaczenia (donapisania) jutro wieczorkiem:tak: Pozdrawiam i życzę miłej nocki;-) Doooobranoc.:-)

Co oglądacie dziś wieczorem Dziewczynki.??...Ja zaraz zmykam na Mam Talent a potem może Miss Agent2...o ile oczywiście nie zasnę przed telewizorem....Narazie jest ok....ale kryzys przychodzi między 20 a 20.30 mojego czasu....więc może Mam talent chociaż uda mi sie obejrzeć!!!!;-)

nie będę oryginalna :-p też oglądam mam talent a po nim idę lulu bo już jestem śpiąca ;-)

cześć mamy;-) ale smaczny dzień, kupiłam sobie sok warzywny z tymbarku VEGA z myślą ze to zdrowe, a w smaku takie paskudztwo, mój syn tylko powąchał i aż musiał popić soczkiem:-D okropnie to przyprawili:eek:

hehe... też raz się "skusiłam" na warzywne soki... ochyda :eek:
Jedyny sok z warzyw jaki lubię to pomidorowy... i to by było na tyle.

Maaaatko, a Wy cały czas o jedzeniu :szok:;-)
Mnie niestety też dorwało jakieś choróbsko, łamie mnie w kościach i boli gardło. Apetytu nie mam wcale, zmuszam się, żeby przełknąć cokolwiek.Mąż dziś i jutro w szkole (robi studia podyplomowe)... Na szczęście mój synek jest wyjątkowo grzeczny, pozwolił mi dziś zostać w łóżku do 13.45, sam ładnie się bawił i oglądał bajki :-) A wiecie jak się nazywa pani, która śpiewa?- "Pani śpiewaczka, albo pani muzykowa" :-D
No, wskakuję zaraz w piżamkę i idę na Mam talent

kajdusia kuruj się!! Zdrówka życzę :-D

reklama
Do góry