reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

reklama
A ja Cie juz wyslalam na porodowke :sorry:
Dobrze by było... Wczoraj źle się czułam i myslałam, że to już TO, ale pani ginekolog spojrzała na KTG i mówi: ooo jaka dzidzia ruchliwa (tętno skakało jej od 140 a przy skurczach dochodziło do 200), szkoda mi było mojej malutkiej, bo na pewno sie męczyła.... We czwartek mam kolejne KTG i mówiła mi tylko tyle, że jak nie będę czuła ruchów, albo będą zbyt intensywne (nie wiem co mam rozumieć pod slowem zbyt intensywne) to mam się zgłosić do szpitala....

A jeżeli chodzi o kontakt, to podawałam na naszej grupie listopadoweczki i nr telefonu i gg. :-)

Mamulica - wszystko będzie z mężem ok. KTOŚ na Górze czuwa.

Ostatnia edycja:
Natalunia to przynajmniej juz wiesz kiedy mozesz sie spodziewac małego lokatora jezeli nie bedzie chciał wyjść sam;-) to dobra wiadomośc:tak:

a co się działo?

Klaudzia swedzenie pewnie co?

Wlasnie mialam piekny skurcz :tak: ale dzidzia niewatpliwie jaja sobie robi :-D

aaa nie dosc ze zasnac nie moglam to jak juz zasnelam kolo 1, tak od 3 chyba nie spalam.... swedzenie k***a jakbym miala swiad, bol jak na @, skurczy zero a sikanie srednio co 20min. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: o 4 weszlam sobie na bb sprawdzic czy ktoras nie rodzi, poszukalam sobie na necie jak wywolac porod itp i wlaczyla sie jakas reklama, oczywiscie glosniki na fulla! :crazy::crazy: co oczywiscie obudzilo mojego K. Szybko zamknelam laptopa zeby nie bylo slychac, no ale przez to juz nie moglam go otworzyc bo wiedzialam ze reklama dalej bedzie wyla... i tak meczylam sie do 7 rano w lozku...wkoncu zasnelam i po 2h wstalam bo pojeb listonosz przyszedl... noc jak marzenie :eek::eek::eek:

Dziunka 20 min temu tez mialam cudownegooooo skurcza! bolalo jak cholera... i to tyle by bylo na dzis chyba.... a przynajmniej narazie cisza.... a nawet nie robie se nadziei

aaa nie dosc ze zasnac nie moglam to jak juz zasnelam kolo 1, tak od 3 chyba nie spalam.... swedzenie k***a jakbym miala swiad, bol jak na @, skurczy zero a sikanie srednio co 20min. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: o 4 weszlam sobie na bb sprawdzic czy ktoras nie rodzi, poszukalam sobie na necie jak wywolac porod itp i wlaczyla sie jakas reklama, oczywiscie glosniki na fulla! :crazy::crazy: co oczywiscie obudzilo mojego K. Szybko zamknelam laptopa zeby nie bylo slychac, no ale przez to juz nie moglam go otworzyc bo wiedzialam ze reklama dalej bedzie wyla... i tak meczylam sie do 7 rano w lozku...wkoncu zasnelam i po 2h wstalam bo pojeb listonosz przyszedl... noc jak marzenie :eek::eek::eek:

Dziunka 20 min temu tez mialam cudownegooooo skurcza! bolalo jak cholera... i to tyle by bylo na dzis chyba.... a przynajmniej narazie cisza.... a nawet nie robie se nadziei

To faktycznie, nie zazdroszcze Ci nocki :sorry:

Ja juz tez nie mam zadnej nadziei...

to faktycznie ciężka noc... oby następna była lepsza:-D
pomyśl , że juz niedługo nie bedziesz sypiac , ale z calkiem innych powodów:-p:-p

Kto się przyłącza do Kamci?
JA JA JA.....:)
Ja bardzo chętnie. Przyjmiecie mnie do siebie?:-)

Jestem cały czas, i Was czytam, tylko nie chce mi się pisać, że znowu nic się nie dzieje :-p mam skurcze 50% i 80% na KTG i nie są regularne. Mam wywołanie 23 listopada...
Do 23 jeszcze sporo czasu więc może akcja sama sie rozkręci.

Kurcze jak sobie pomyślę o tym wywoływaniu w czwartek to zaczynam bać się jak cholera. tak bardzo bym chciała, zeby samo sie rozkręciło a tu cisza....:no:

Oj, to faktycznie nie zaciekawie miałaś..:sorry::sorry: Ja to tylko z sikaniem dzisiaj w nocy tak miałam..80% na kibelku na siusiu:wściekła/y::wściekła/y:..z czego 70% to "kropelkowanie"..:-(

Dziewczyny wiecie co tam u naszej Kamci?? czy już rozpakowana??
Klaudzia nie martw się, ja też miałam baardzooooo kiepską noc. W sumie to chyba najgorszą jak do tej pory. Taki ogromny ból w dole brzucha mnie złapał że nawet odwrócić w łóżku się nie potrafiłam. Już chciałam budzić mojego Ł że coś siędzieje, że coś jest nie tak stwierdziłam że poczekam na bóle regularne co kilka minut ale się nie doczekałam. O 5:30 byłam jeszcze na nogach a o 7:30 pobudka i na badania:-( Nie wiem czy Wy też macie tak ostry, mocny i paskudny ból (ciągły) przez kilka godzin bez przerwy czy to tylko mnie tak starszy. Mała wczoraj wieczorem strasznie wariowała ale koło 23 zasnęła:sorry: nie wiem co to było:confused2:

reklama
Kurcze jak sobie pomyślę o tym wywoływaniu w czwartek to zaczynam bać się jak cholera. tak bardzo bym chciała, zeby samo sie rozkręciło a tu cisza....:no:
na temat wywołania krążą różne opinie.. niektóre mamy mówią , że boli jeszcze bardziej niż naturalnie, a dla innych jest to wybawienie.. sama nie wiem co myśleć

Do góry