reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Październik 2008

nie przyjmuje bo foty stare:-p:-p:-p wspominałas o krótkich włosach a tu sa długie:-p:-p:cool2:
ehhh zazdroszcze zakupów remontowych:-D:-D:-D
malgo1.jpg678i8.jpgjfhfh.jpg
Reklamacji nie przyjmuję, że malo "ujęciowe" ujęcie :-p
Dziendoberek, narazie tylko się witam, wreszcie skończyliśmy jezdzić po Irlandii bo autko kupione:tak::tak: więc teraz będę już na bieżąco, ale narazie muszę lecieć do Leny bo miała spać a drze się wniebogłosy..................
Gratuluję kupna auta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cześć kochane ja tylko na momencik bo mam obiad na ogniu i korzystam puki mały śpi.

My wczoraj byliśmy na szczepieniu, podstawowe plus grypa i dziś mały strasznie marudny jest. Ja znowu walczę z pobudkami małego i jadzeniem i piciem w nocy bo dziś wstawałam do niego 3 razy a pobudkę zrobił o 5 ;30. Po południu jedziemy na zajęcie na 16 więc czasu na nic dziś za bardzo nie mam. Pewnie odezwę się dopiero jutro.
Ach, też mi się marzą 3 pobudki w nocy :sorry:

U nas pranko jeszcze do rozwieszenia, ale obiadek prawie gotowy. M. dziala z przygotowaniami do postawienia kominku:tak: I coś do mnie nie dzwoni.... Znaczy się, że dobrze mu idzie :laugh2: Dzieci zdrowe, mamusia idzie na kawkę:-p bez ciacha:-:)laugh2:

reklama
Gosia ślicznie wyglądasz!!!
Marma może to znów ten skok rozwojowy?
Wesolutka zdjęcia poprosimy!!
MMaksa no no jak z Ciebie mróweczka;-)
Minisia zdrówka dla Twojej familii
Ppatqa ja bym tej babie nie darowała:no: a ten Twój bilans uszkodzeń:szok::szok: ja też na szczęście jeszcze nic sobie nie połamałam
Mgdasf1 oj cierpliwości życzę;-)
Mirabelka haha to mąż dostał nauczkę:-D

A nasza znów ładnie przesypia noce ale przez te parę ostatnich dni jezdziliśmy i spała w aucie za dnia i dziś mi take cyrki odstawila bo w łóżeczku się darła na widok wózka się prężyła jak struna i dopiero teraz udało mi się ją uśpić we wózku:no: chyba chciała do auta iść spać:no:
U nas dziś zimno my jednak spacerek zalizyłyśmy i ledwo do domu weszłam a tu deszcz i grad:szok:
Był wczoraj facet do pompy i wszystko na szczęście gra, tak, że w domu cieplutko:tak:

...ppatqa kurcze a ja jutro na pocztę się wybieram bo avizo mi zostawił:sorry::sorry::eek::eek:
A nam listonosz awizo ostatnio wrzucił do skrzynki, że :paczka jest w bbq". Pogłowiłam się trochę i aż mnie zatkało jak zrozumiałam: włożył paczkę do grilla, co stał na werandzie:szok::-D

...bo szostki to looooooo jak beda miec jakies 6 lat, a szukajac tego schematu naczytalam sie opinii mamusiek ze uwaga im dwuletnim dzieciom wychodza stale zeby ( czyli szostki:szok::rofl2:)

Aaaaaaa! Niemożliwe.... Tzn. może i możliwe, ale ... no niemożliwe.... Nie u nas:laugh2:

...
Ja już swoje miałam 1x podwójne złamanie prawej nogi, 2xskręcenie, 1xpęknięcie- to nogi, złamana lewa ręka x2 i reszta mniejsza, więc mi już starczy. zdrówka dla chorowitków.

Patrycja jak coś robi to zawsze z pompą! Nawet złamania poszły hurtowo:-D. Nieźle, nieźle...

Dziendoberek, narazie tylko się witam, wreszcie skończyliśmy jezdzić po Irlandii bo autko kupione:tak::tak: więc teraz będę już na bieżąco, ale narazie muszę lecieć do Leny bo miała spać a drze się wniebogłosy..................

Lenka podniosła larum i nie napisałaś CO kupiliście. Więc?:happy:

Nieprzespane noce mamy wszystkie zbiorowo, ale moje dziecię jest przekochane, bo śpi do 10-11 i jak coś, to mama tez może kimać:-) Ona chyba do rannych ptaszków nie należy, ale co tam....:laugh2:
Właśnie przyniosła mi jakieś "be" z podłogi i zagaduje "kiedy na spacer pójdziemy?" bo pogoda letnia. Także idziemy.

Co mogę zrobić, żebyście mnie przyjęły do zamkniętego? Napiszcie, o najwspanialsze, najpiękniejsze, najmądrzejsze, najzabawniejsze, najseksowniejsze kobiety na świecie:cool2::cool2::cool2:

Ulka jakie kupiliscie a przede wszystkim gratki!!!!!!!

Mój Mateusz juz oki mozetroche gardło ma zaczerwienione ale gorączka juz poszla w zapomnienie :tak:

Evelajna jak się wczytasz to jest, że "autko":tak: a listonosz rzeczywiście równy gość:-D:-D my tu mamy takiego gbura, żebym go chętnie w kosmos wysłała, a chodzi soie kiedy chce raz nawet o 19.30 był ( podobno w godzinach pracy w pubie pije i weczorem nabombany pocztę roznosi:no:)
Minisia Toyota Avensis hatchback, bo ma duuuuży bagażnik i jest ekonomiczna.:tak:

K...... póbuję wgrać fimik z komórki ale ja się chyba do tego nie nadaję:no::no::no::no:

Evelajna jak się wczytasz to jest, że "autko":tak: a listonosz rzeczywiście równy gość:-D:-D my tu mamy takiego gbura, żebym go chętnie w kosmos wysłała, a chodzi soie kiedy chce raz nawet o 19.30 był ( podobno w godzinach pracy w pubie pije i weczorem nabombany pocztę roznosi:no:)
Minisia Toyota Avensis hatchback, bo ma duuuuży bagażnik i jest ekonomiczna.:tak:

K...... póbuję wgrać fimik z komórki ale ja się chyba do tego nie nadaję:no::no::no::no:

piekne autko!!! zazdroszcze bo ja tez juz chce miec wlasne ale czekamy na kase :wściekła/y::wściekła/y:a ty ulka bierzesz jakies dodatki?

a mi smutno dziś, mała Oliwka mojego siostrzeńca skończyła wczoraj miesiąc i na wizycie kontrolnej tydzień temu okazało się że nic nie przybrała, pediatra kazała dokarmiać sztucznym (najgorsze że ona sztucznego nie chce), dziś znów byli ważyć i nic od wyjścia ze szpitala, mają skierowanie na krew, mocz i crp, jutro robią
może to anemia, nie wiem sama
może któryś z naszych paździoszków tak miał, bo już nie pamiętam, chociaż przyczyny pewnie mogą być różne

wieczorkiem sobie poczytam, na razie mam parę rzeczy do zrobienia

reklama
a mi smutno dziś, mała Oliwka mojego siostrzeńca skończyła wczoraj miesiąc i na wizycie kontrolnej tydzień temu okazało się że nic nie przybrała, pediatra kazała dokarmiać sztucznym (najgorsze że ona sztucznego nie chce), dziś znów byli ważyć i nic od wyjścia ze szpitala, mają skierowanie na krew, mocz i crp, jutro robią
może to anemia, nie wiem sama
może któryś z naszych paździoszków tak miał, bo już nie pamiętam, chociaż przyczyny pewnie mogą być różne

wieczorkiem sobie poczytam, na razie mam parę rzeczy do zrobienia
oj mirabelka to faktycznie smutne ale mysle ze bedzie dobrze moze nie ma apetytu przez infekcje drog moczowych daja antybiotyk i bedzie dobrze:tak:trzymamy kciuki:tak:

Do góry