reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
witam z rana z nad sniadanka :)

troche juz nastukalyscie !!! zaraz to poczytam ale zaczne dzien od zyczen !!

KASIEK WSZYSTKIEGO WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA CIEBIE I CORAZ LICZNIEJSZEJ RODZINKI !!!!!

ciekawe czy to jest standardowa procedura czy tylko w "nadzwyczajnych przypadkach" ??
chyba tu chodzi o to ze jak ktos przyjezdza na IP bo sie cos dzieje to musza sprawdzic...
mi tez robili od razu w nocy wszystko...
nawet siusiu badali...

a sa tez szpitale ktore toleruja tylko swoje wyniki..i nic wieceej....
przeed operacja musialam w centrum onkologii czekac jak duren w kolejkach, bo nie chcieli moich pywatnych wynikow..

niestety taka gondola nie jest zbytnio bezpieczna dla dziecka w czasie podrozy !!! nawet smiem twierdzic ze przewozenie dziecka w aucie w takiej gondoli nie jest dopuszczone przez przepisy /ale moge sie mylic !!/ ja wolalabym w drozszy fotelik zainwestowac /wyplaszczajacy siedzisko i zabezpieczajacy glowke !!/ w takiej gondoli dziecko lezy bokiem do kierunku jazdy i pasy dzialaja w prostopadlym kierunku niz dzialanie sily bezwladnosci !! i to wlasnie jest zagrozeniem dla dziecka !! maluszki sa najbezpieczniejsze jesli sa usadowione tylem do kierunku jazdy !!
sie zgadza nie wolno tak przewozic... u nas do szpitala trzeba przyniesc fotelik zeby wydali dzidzie...

Kasiu Wszystkiego Najlepszego z okazji Urodzin:-)
STO LAT Kasiu:-)
kasiekkk 100 LAT :-):-):-)

Kasia wszytskiego najlepszego!!!!

dziekuje dziewczyny za zczenie!!:-)

wyobraz sobie ze moja bratowa znalazla sliczna suknie za 90zl bo dziewczyna tez bardzo chciala miejsce w szafie i juz byla ugadana a klientka sprzedala jej przed nosem na allegro!!!
u mnie tez wyszlo 1500zl.... ale co zrobic jak nie moge odnalezc gorsetu...
musiala byc osra nc posluna i maz rzucil go gdzie jakCie robieral:-D:-D
skoro nie mozesz go znalezc..
moja jest u rodzicow..i tez mysle o tym zeby ja sprzedac...
ale z realizacja jest gorzej bo nie mam jak po nia jechac...;-)

a ja sobie pozwolilam dzis sluzej pospac tzn do 8...
i wstaje robie dla nas sniadanie..
oczywiscie nie ubrana i a tu kur... kolega mojego meza z pracy na kawe przyjechal..
no szlag mnie trafi co za koles...
8 rano a ten sie wbija ...
wygonilam ich na dol do tesciowej bo ja sie spieszyc nie bede zeby sie ubierac a w sypialni sie nie mam zamiaru bunkrowac:-)

ja torbe mam juz spakowana nawet mam w niej ubranka na wyjscie dla synka..
bo jakby mi je ktos inny spakowal to moj maly wyszedlby jak od pluga oderwany ze szpitala:-D:-D(kto to dopowiedzcie sobie sami-i nie chodzi o meza):-D:-D
i tez juz wszystko popralam i poprasowalam lezy wzystko zapakowane w torby w szafie...i czeka na Rysia...

a co do maty to moj maz tak samo podchodzi do tego..
ale ja nie kupuje...bo czekam jak ktos zapyta co nam kupic w prezencie to powiem ze mate:-D
sie pyta..to uslyszy odpowiedz:-D

reklama
chyba tu chodzi o to ze jak ktos przyjezdza na IP bo sie cos dzieje to musza sprawdzic...
mi tez robili od razu w nocy wszystko...
nawet siusiu badali...

a sa tez szpitale ktore toleruja tylko swoje wyniki..i nic wieceej....
przeed operacja musialam w centrum onkologii czekac jak duren w kolejkach, bo nie chcieli moich pywatnych wynikow..

sie zgadza nie wolno tak przewozic... u nas do szpitala trzeba przyniesc fotelik zeby wydali dzidzie...

dziekuje dziewczyny za zczenie!!:-)

musiala byc osra nc posluna i maz rzucil go gdzie jakCie robieral:-D:-D
skoro nie mozesz go znalezc..
moja jest u rodzicow..i tez mysle o tym zeby ja sprzedac...
ale z realizacja jest gorzej bo nie mam jak po nia jechac...;-)

a ja sobie pozwolilam dzis sluzej pospac tzn do 8...
i wstaje robie dla nas sniadanie..
oczywiscie nie ubrana i a tu kur... kolega mojego meza z pracy na kawe przyjechal..
no szlag mnie trafi co za koles...
8 rano a ten sie wbija ...
wygonilam ich na dol do tesciowej bo ja sie spieszyc nie bede zeby sie ubierac a w sypialni sie nie mam zamiaru bunkrowac:-)

ja torbe mam juz spakowana nawet mam w niej ubranka na wyjscie dla synka..
bo jakby mi je ktos inny spakowal to moj maly wyszedlby jak od pluga oderwany ze szpitala:-D:-D(kto to dopowiedzcie sobie sami-i nie chodzi o meza):-D:-D
i tez juz wszystko popralam i poprasowalam lezy wzystko zapakowane w torby w szafie...i czeka na Rysia...

a co do maty to moj maz tak samo podchodzi do tego..
ale ja nie kupuje...bo czekam jak ktos zapyta co nam kupic w prezencie to powiem ze mate:-D
sie pyta..to uslyszy odpowiedz:-D

Kasiu no wiesz... ja to grzeczna dziewczynka jestem:-)

Do góry