reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

Cześć dziewczyny!!
Jestem lipcóweczką 2010r. więc u mnie to dopiero początki, a już mam dość, bo niby 8 tydzień a fatalnie to przechodzę!! Jestem jednak myśli że się niedługo poprawi!!

Chciałam Wam życzyć mało bolesnego porodu, bez komplikacji i abyście mogły się cieszyć swoimi malutkimi kruszynkami i urokami macierzyństwa!!
życzę Wam wszytkim powodzenia!!:-)

reklama
A ja dziś szaleję - może coś wyszaleję..:-D
Umyłam okno w gościnnym pokoju, bez firanek, ale co tam;-), posprzątałam mieszkanko, upiekłam mężusiowi placek ze śliwkami i zrobiłam pranie - teraz czekam na efekty:-D:-D[/QUOTE]
maxwell skąd ty masz tyle siły? Podziwiam i zazdroszcze bo ja na nic nie mam siły.Jeszcze nigdy w życiu tyle czasu nie spędzałam przez kompem bo tylko na to mam siły:-D:-D. Jedyne co to obiad ugotuję ,no i wczoraj prasowanie zrobiłam:tak:.A dzisiaj to wyjątkowego mam lenia:tak:

Cześć dziewczyny!!
Jestem lipcóweczką 2010r. więc u mnie to dopiero początki, a już mam dość, bo niby 8 tydzień a fatalnie to przechodzę!! Jestem jednak myśli że się niedługo poprawi!!

Chciałam Wam życzyć mało bolesnego porodu, bez komplikacji i abyście mogły się cieszyć swoimi malutkimi kruszynkami i urokami macierzyństwa!!
życzę Wam wszytkim powodzenia!!:-)
dość to będziesz miała dopiero za 30 tygodni :)) dzieki za życzenia

mi w sumie obojetne którego się urodzi,jedynie nie chce przenosić za długo.A narazie zapowiada się że tak będzie bo dzidzia nie skora do współpracy wogóle:no:

ja miałam taką werwę tydzień temu, a teraz przez to że źle sypiam w nocy to przez dzień albo leże przed tv albo siedzę na komp. Wieczorami tylko spacerki urządzam żeby się kości nie zastały i tyle :))
aha... obiad trzeba ugotować.. a nic nie kupiłam... chyba będą kotlety sojowe bo nie chce mi się iść do sklepu :))

reklama
dziewczyny będziemy się martwić jak będziemy po terminie :)) a macie się stawić po terminie u swoich gin?? rozmawiałyście na ten temat??

Do góry