reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
za tydzień w czwartek idę do ginki aleUSG to chyba dopiero przed porodem zrobię żeby sprawdzić ułożenie Zuzi :tak: już miałam w sumie 5 : jedno na początku 7tc potem 14tc i 22tc - między 22 a 24tc miałam 3 bo nie można było dobrze zbadać Zuzi przez ułożenie :sorry:

reklama
Ja na razie kupuję drobniejsze rzeczy typu ubranka, niedługo pieluchy itd. Z wózkiem i łóżeczkiem poczekam do przyszłego roku bo po prostu na razie nie mam gdzie ich postawić. Jak rodzice się wyprowadzą to będę miała więcej miejsca i nic mnie już nie powsztrzyma:-D:-D:-D:-D

Hej Dziewczynki :-)

A ja się wreszcie dowiedziałam, że urodzę córeczkę :-D
Będzie miała na imię Kornelia :-)
Termin z OM na 15.luty (i taki na razie obstawiam), chociaż z USG wyszło na 25.luty.
Ale lekarz mi powiedział, że jeśli jestem pewna swojej OM na 100%, to raczej ten termin będzie prawdopodobny - w końcu przy badaniu Dzieciaczek się rusza i nie zawsze uda się wszystko dokładnie zmierzyć ;-)

Proszę więc Mamę Sówkę o przepisanie mnie na listę mam "wiedzących" :-D

Gratuluję, a imię też mi się podoba. Ja mam termin na 9 luty, ale szykuję się na Walentynki, więc może razem będziemy się cieszyć naszymi skarbami.:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej Dziewczynki :-)

A ja się wreszcie dowiedziałam, że urodzę córeczkę :-D
Będzie miała na imię Kornelia :-)
Termin z OM na 15.luty (i taki na razie obstawiam), chociaż z USG wyszło na 25.luty.
Ale lekarz mi powiedział, że jeśli jestem pewna swojej OM na 100%, to raczej ten termin będzie prawdopodobny - w końcu przy badaniu Dzieciaczek się rusza i nie zawsze uda się wszystko dokładnie zmierzyć ;-)

Proszę więc Mamę Sówkę o przepisanie mnie na listę mam "wiedzących" :-D
Gratulacje!!! I jeszcze chcialam dodac, ze piekne imie i ze jedna z naszych coreczek tez tak planujemy nazwac!!!;-);-)

reklama
U nas 28 tydzień 1 dzień i waga ok. 1200 g :)

Dziewczyny,wyczytałam że maleństwo przesypia 20 godzin czyli teoretycznie powinna sie nie ruszać a moja rusza sie 24 h na dobe w ogole chyba nie sypia.CHodze-czuje mocno Ją leże-to samo siedze-jeszcze mocniej wanna-to już wariactwa niesłychane jak tak bedzie pozniej to ja dziekuje :O

Do góry