reklama

labamba23
podwójna mama
No i pięknie, jeszcze trochę się pobyczysz:-) Co do tego, że nie tyjesz, ja bym się cieszyła, najważniejsze że dzidzia zdrowaDzien dobry:-)
Wczoraj bylam u ginki.Hemoglobina lepsza,cisnienie jak zwykle niskie,maly przytyl w ciagu dwoch tygodni prawie 400g i teraz wazy ok. 2kg:-)Ja za to nie przybralam nicMalutki pobiera sobie wszystko ode mnie...Moj maly wampirek wysysa mnie;-)
Z wiesci mniej radosnych...Bole podbrzusza i krzyza mam bo maly jest baaarrrrdzo nisko,naciska glowka na szyjke macicy,ktora skrocila sie juz do 1,8mm,brzuch mi od jakichs 3 dni twardnieje,a boliiiii...na KTG skurcze jak malowane....Tak wiec mam zakaz przede wszystkim denerwowania sie,dzwigania rzeczy ciezszych niz kubek z napojem,spacerki ewentualnie w tempie zolwia i najlepiej nie sama,zadnego biegania a juz po schodach wcale....Chyba nie bede wychodzic z domu bo mam pare schodow do pokonania hihihi;-).Ogolnie najlepiej zebym lezala albo pollezala,unikac po prostu pionizacji,zeby maly na szyjke nie naciskal tak...No i ogolnie zaklinalysmy malego,zeby siedzial w cieplusim brzusiu,ze minimum dwa tygodnie musi jeszcze poczekac....Ja jestem zawzieta,bo juz tyle przezskod pokonalam od tego felernego 12tc...dam rade!!!Dotrwam do konca..Przy pomocy meza i lekarki-dotrwam.Postanowilam.HOWGH!
Wszystkim zycze milego dnia:-)
 U mnie ciśnienie też niskie, powiedziała lekarka coś więcej na ten temat
 U mnie ciśnienie też niskie, powiedziała lekarka coś więcej na ten temat
Ja miałam ciężką noc Szymura wstał o 1 i do 4 nie mógł zasnąć
 Do tego znowu zaczął kaszleć
 Do tego znowu zaczął kaszleć Ale tak sobie myślę, że tak też objawia się alergia
 Ale tak sobie myślę, że tak też objawia się alergia Bo on kaszle mokro, nie wygląda mi to na wirusa
 Bo on kaszle mokro, nie wygląda mi to na wirusa
Dziewczyny patrzcie jaki brownie Chocolate brownie recipe (Bloomin' brilliant brownies) | Chocolate recipes & cake recipes | Jamie Oliver recipe
dzisiaj zrobię i jutro się pochwalę, mam nadzieję ze będzie wyglądał jak na zdjęciu. Przepis taki ze trudno skopać

dzisiaj zrobię i jutro się pochwalę, mam nadzieję ze będzie wyglądał jak na zdjęciu. Przepis taki ze trudno skopać
macy
Fanka BB :)
Ta strona rzeczywiście jest wspaniała. Coś z niej wyprodukuję, a do tego moje przepisy sprawdzone na ciasteczka różnorakie. Pyszności!!!W tym roku też coś upiekę ale jeszcze czas... babcinego przepisu nie stosuje.
Ta stronka jest cudowna Pierniki i pierniczki
Na pewno coś tu wyprobuję.
Jola.24, głowa do góry. Z czasem samo przyjdzie.kurde jak was tak czytam to mysle ze musze sie wziac za siebie bo wy takie cuda wyczyniacie a ja ani piec ani gotowac zbyt nie potrafieU mnie T sie tym zajmuje teraz
a tu swieta za pasem

Agbar, dasz radę. Jeszcze trochę. Mnie też brzuchon boli od rana i to bardzo, bardzo nieprzyjemne jest. Tyle, że ja nie wiem, co z moją szyjką, bo nikt jakoś oglądać się nie kwapi. Robić wszystko trzeba normalnie, bo małżon do pracy, a małym zająć się trzeba. Do tego w lodówce tylko luksus został - kokos, więc na śniadanie będzie światło i kokos.Dzien dobry:-)
Wczoraj bylam u ginki.Hemoglobina lepsza,cisnienie jak zwykle niskie,maly przytyl w ciagu dwoch tygodni prawie 400g i teraz wazy ok. 2kg:-)Ja za to nie przybralam nicMalutki pobiera sobie wszystko ode mnie...Moj maly wampirek wysysa mnie;-)
Z wiesci mniej radosnych...Bole podbrzusza i krzyza mam bo maly jest baaarrrrdzo nisko,naciska glowka na szyjke macicy,ktora skrocila sie juz do 1,8mm,brzuch mi od jakichs 3 dni twardnieje,a boliiiii...na KTG skurcze jak malowane....Tak wiec mam zakaz przede wszystkim denerwowania sie,dzwigania rzeczy ciezszych niz kubek z napojem,spacerki ewentualnie w tempie zolwia i najlepiej nie sama,zadnego biegania a juz po schodach wcale....Chyba nie bede wychodzic z domu bo mam pare schodow do pokonania hihihi;-).Ogolnie najlepiej zebym lezala albo pollezala,unikac po prostu pionizacji,zeby maly na szyjke nie naciskal tak...No i ogolnie zaklinalysmy malego,zeby siedzial w cieplusim brzusiu,ze minimum dwa tygodnie musi jeszcze poczekac....Ja jestem zawzieta,bo juz tyle przezskod pokonalam od tego felernego 12tc...dam rade!!!Dotrwam do konca..Przy pomocy meza i lekarki-dotrwam.Postanowilam.HOWGH!
 Nawet po zakupy nie mam ochotę jechać, bo przecież ciągle pada. No i jak tu nie zwariować?
 Nawet po zakupy nie mam ochotę jechać, bo przecież ciągle pada. No i jak tu nie zwariować?

I jeszcze mam uczucie, jakby biodra chciały się zupełnie rozjechać. Ja chyba już poproszę o poród...
I jeszcze mam uczucie, jakby biodra chciały się zupełnie rozjechać. Ja chyba już poproszę o poród...Labamba, mam nadzieję, że Szym nie przywlókł czegoś nowego. Piotruś poszedł wczoraj po prawie dwutygodniowej przerwie i się okazało, że w przedszkolu zaraza jakaś panuje. Pięcioro dzieci.

^Joasia^ głowa do góry

Ostatnia edycja: 

Karoli4
macy prawdziwa londynska pogoda ;-)

U mnie ma padac przez jakis czas za jakies 1,5 tygodna :-(
Nie chce, bo bede chodzila nieprzytomna, tym bardziej, ze normalnej kawy nie pije na przebudzenie.

Nie chce, bo bede chodzila nieprzytomna, tym bardziej, ze normalnej kawy nie pije na przebudzenie.
Kaja_10
agbar, Karoli - ja też bym się cieszyła jakby chwilowo synek troszkę wziął ode mnie :-) Miałam trochę zapasów. :-)
Joasia - trzymaj się, najwaznijesze, że remont posuwa się do przodu, pomyśl jak potem będzie pieknie.
labamba - napisz co lekarka powiedziała na temat niskigo, ja mam tendencje do wyzszego cisnienia i się naczytałam, że to gorsza wersja
macy - zapraszamy do Polski ;-) słońce tak daje w okno, że nic w monitorze nie widzę ;-)

Joasia - trzymaj się, najwaznijesze, że remont posuwa się do przodu, pomyśl jak potem będzie pieknie.
labamba - napisz co lekarka powiedziała na temat niskigo, ja mam tendencje do wyzszego cisnienia i się naczytałam, że to gorsza wersja
macy - zapraszamy do Polski ;-) słońce tak daje w okno, że nic w monitorze nie widzę ;-)
Witam porannie  mmmm jaka śliczna pogoda, słoneczko świeci mi w okno - cieplutko do tego żyć nie umierać
 mmmm jaka śliczna pogoda, słoneczko świeci mi w okno - cieplutko do tego żyć nie umierać  

Dzisiaj dodatkowo się ciesze bo wczoraj siorka z małym Antkiem wyszła ze szpitala i dzisiaj po południu jade sobie do niej posiedzieć i pooglądać małego z każdej strony juuuuhuuuu !
a najbardziej to juz bym chciałą tulić swoją Amelke - wczoraj jak dostałam pościel, rożki i inne pierdołki to już mam ochote wszystko rozłożyć i wsadzic małą hyhyhy - ale chyba jeszcze troszkę poczekam :-):-):-)

Agbar ja bym skakała ze szczęścia jakbym nic nie przytyła ! a tak w czwartek pewnie okaże się że kolejne 2 kg do przodka i puknie mi już 14 kg na + maaaaaaasakrator !!!
Najważniejsze że z Twoim bobasem wszystko dobrze, zdrowo rośnie a Ty się piekna oszczędzaj żeby maleństwo jeszcze mogło Cie troszkę po żebrach pokopoać
Co do pierniczków to moja mama już też w zeszłym tygodniu zarobiła wielką miche ciasta i 15 grudnia z siostrą jesteśmy umówione na wielkie pieczenie i malowanie pierniczków - mimo że stare baby z nas juz sa to bawimy się co roku przy tym jak dzieciaczki małe
życze Dziewczyny pieknego poczatku weekendu 

ja ide coś wszamac i ise poobijać troszkę

Dzisiaj dodatkowo się ciesze bo wczoraj siorka z małym Antkiem wyszła ze szpitala i dzisiaj po południu jade sobie do niej posiedzieć i pooglądać małego z każdej strony juuuuhuuuu !
a najbardziej to juz bym chciałą tulić swoją Amelke - wczoraj jak dostałam pościel, rożki i inne pierdołki to już mam ochote wszystko rozłożyć i wsadzic małą hyhyhy - ale chyba jeszcze troszkę poczekam :-):-):-)
Dzien dobry:-)
Wszystkim zycze milego dnia:-)
Agbar ja bym skakała ze szczęścia jakbym nic nie przytyła ! a tak w czwartek pewnie okaże się że kolejne 2 kg do przodka i puknie mi już 14 kg na + maaaaaaasakrator !!!
Najważniejsze że z Twoim bobasem wszystko dobrze, zdrowo rośnie a Ty się piekna oszczędzaj żeby maleństwo jeszcze mogło Cie troszkę po żebrach pokopoać

Co do pierniczków to moja mama już też w zeszłym tygodniu zarobiła wielką miche ciasta i 15 grudnia z siostrą jesteśmy umówione na wielkie pieczenie i malowanie pierniczków - mimo że stare baby z nas juz sa to bawimy się co roku przy tym jak dzieciaczki małe

życze Dziewczyny pieknego poczatku weekendu
ja ide coś wszamac i ise poobijać troszkę

reklama

macy
macy prawdziwa londynska pogoda ;-)
No bardzo za wsparcie dziękuję!!!

Tu prawie przez cały czas pada. Ponoć to norma, ale oszaleć można. Wiosna i lato były ciepłe i deszcz tylko sporadycznie. Chyba teraz nadrabia z nawiązką. Jak ja tęsknię za Polską!:-(
 Tu prawie przez cały czas pada. Ponoć to norma, ale oszaleć można. Wiosna i lato były ciepłe i deszcz tylko sporadycznie. Chyba teraz nadrabia z nawiązką. Jak ja tęsknię za Polską!:-(Podobne tematy
- Odpowiedzi
- 2
- Wyświetleń
- 4 tys

A 

- Odpowiedzi
- 1
- Wyświetleń
- 6 tys
- Odpowiedzi
- 70
- Wyświetleń