madziara-kr
Fanka BB :)
kurczak na tluszczu?? łeee i ponoc to wszystko psinaco Ty gadasz, jakie niezdrowe. chińszczyzna jest jedną z najzdrowszych kuchni świata![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kurczak na tluszczu?? łeee i ponoc to wszystko psinaco Ty gadasz, jakie niezdrowe. chińszczyzna jest jedną z najzdrowszych kuchni świata![]()
troszke popuszcza...
ale jak tylko cos mi bardziej podniesie cisnienei to sie zaczyna na nowo..
w pewnym momencie dostalam takich skurczy ze myslalam ze urodzę.. ;/
kurczak na tluszczu?? łeee i ponoc to wszystko psina![]()
dokladnie !co ty gadasz, jakie niezdrowe. Chińszczyzna jest jedną z najzdrowszych kuchni świata![]()
chyba coś Ci się pomyliło, bo typowa chińszczyzna to warzywa, ryż i duszone mięso, tudzież owoce morzakiełki sojowe, bambus i grzyby, nie kurczaki na tłuszczu, bo to masz w każdej kuchni...
a psy to korea, nie chiny...![]()
tego sie wlasnie boje...niedobrze!!! a jak tam sie zaczyna juz cos dziac???? powinnas to sprawdzic!!!
hmmm no ale jak dostaje takiego kurczaka na goracym polmisku to tluszcz az kapie, czy to wszytko sos sojowy? nie wiem dla mnie to tluste jestchyba coś Ci się pomyliło, bo typowa chińszczyzna to warzywa, ryż i duszone mięso, tudzież owoce morzakiełki sojowe, bambus i grzyby, nie kurczaki na tłuszczu, bo to masz w każdej kuchni...
a psy to korea, nie chiny...![]()
jedz babo do szpitala i nie czekaj...troszke popuszcza...
PEDZ DO LEKARZA ! nich lepiej zobaczy co tam sie dzieję !troszke popuszcza...