reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
idę robić te kalmary :tak:
a później oglądnę Harrego Pottera :laugh2: , a co! (wreszcie znalazłam ładną wersję dvdrip z dubbingiem).

Wiecie co teraz robię????

jem cytryne:-)

heheh strasznie wzielo mnie na kwasne :-)

i jak przystalo musialam odiwedzic Biedrę bo dzien bez Biedry to

dzien stracony:-)

no, my się o Ciebie martwimy :tak:

toz to ja wiem!!! jestescie takie kochane wszystkie:-)

moje kolezanki tak sie nie martwia o mnie jak wy a wielce czekaja az urodze i zobacza mała!!! ale o stan zdrowia i samopoczucie to juz zadna menda nie zapyta.. a wy troskliwe jestescie za wszystkich:-) w koncu my ciezarne bedziemy najlepiej troszczyc sie o siebie:-) buziam was za to mocno i Julka też:tak:

kuurcze...ja juz dzis 4 czy moze nawet 5 raz w kibelku bylam,,,,,, biegunki nie mam alnie ssssssstrasznie przeczyszcza!!!!!!:szok:

teraz biegunki to chyba normalna rzecz.. ja mam tak ze np rano jest ok a od poludnia jak sie zacznie to ledwo do wc zdaze bo normalnie woda sie leje... i tak w kolko jak nie rano to od wieczora do rana....

Ojeju ale sie tu dzialo a mnie 2 dni nie bylo nawet nie moge dzis zaczac nadrabiac wczoraj wrocilam ze swinoujscia wieczorem a dzis od rana sprzatam i gotuje bo jutro tesciuowie przyjezdzaja wiec bede nadrabiala dopiero w niedziele weszlam tylko na gratulacje i dowiedzialam co sie tu kurn dzieje ale sie ciesze tyle bobaskow juz mamy!!!!!!!!!!!!!!Super super wzruszylam sie i ide dalej robic a nadrabiac bede powolutku tesknie za Wami:) Moja podroz przebiegla spokojnie biore dalej te tabsy na nadcisnienie ale czuje sie dobrze mialam badanie na gbs wyszlo ujemne na szczescie i tyle nowinek zdrowka wszystkim zycze troche moze nadrobie poki nie ma mojego bo wyslalam go na zakupy buziaki:)

Fajnie ze juz jestes:-)a jak tam tata?

dzidziulki sie pieknie rodza, dzis sie zakrecilam z iloscia juz no ale mamy dorodna siodemke :tak:
wszystkie mamy sie niecierpliwia, no ale niektore juz sa naprawde na finiszu: Natalka, Dadofil, Luuzna, Moka, Marzka...
to takie podsumowanie male ;)

Ja naliczylam ósemkę:tak:

Cyrklem ?
heheh pewnie później rysują sinusoide, wyprowadzają pierwiastek, podnoszą do potęgi czwartej i wynik dzielą przez silnie :-D

Jest taki specjalny przyrzad:tak:mi nie mierzyli:no:

wy jecie takie ROBALE? ja jakoś się nie umiem przełamać.. ślimaki, robaki, małże, krewetki, homary i inne wielonogie stwory / albo muszlowi mieszkańcy..
raz zjadłam przez pomyłkę ośmiorniczki :-D pisało po innemu na puszcze, ale narysowane były jakby roladki ze śledzia, i tak też smakowało..było nawet dobre. dopiero później się dowiedziałam co zjadłam hahah i już nie było dobre :-D:-D

Tez bym do ust tego nie wziela:no:jakos tak nie przeszlo by mi to przez gardlo:no:

Mea a pytałaś się szczegółowo o GBS???Opinie sa takie podzielone, jedni nie leczą, bo po co osłabiać organizm przed porodem a i tak sie ponoć tego nie wyleczy, jak się jest nosicielem, drudzy zaś leczą antybiotykiem jeszcze w ciąży..choc może się odnawiać, jak się zaleczy nawet...I bądź tu człowieku mądry..wczoraj dopiero co czytałam jak jednej babeczce dzidzia zmarła łonie w 37 tygodniu ciąży, przestała sie ruszać i w szpitalu niestety tragiczna wiadomość..że nie zyje:-(Sekcja zwłok wykazała, że winy był paciorkowiec właśnie, który "przelazł" do wód płodowych...Nie powiem jak mi sie dzisiaj w nocy spało...a jak poszłam siusiu w nocy i dzidzia sie nie ruszała (a zawsze sie rusza wtedy) to horror przeżyłam...dzidzia dzisiaj jakaś mniej ruchliwa jest:(

Ja nie mialam w pierswszej ciazy takiego badania:no:teraz jednak zapytam gina:tak:
Czyli to sie bada w wymazie?

MEA super ze Agatka fiknela spowrotem:-):tak:

reklama
teraz biegunki to chyba normalna rzecz.. ja mam tak ze np rano jest ok a od poludnia jak sie zacznie to ledwo do wc zdaze bo normalnie woda sie leje... i tak w kolko jak nie rano to od wieczora do rana....

a tak poza temaem daffodill kochana ty wiesz jak bardzo jesates podobna do mojej znajomej....... przynajmniej na tym zdjeciu w awatarze....... no masakra:):-)

Do góry