Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Witam wieczornie!!
Jak rano miałam nastrój jako taki, tak teraz jest do d..y!!!!
Zrobiłam przemeblowanie w pokoju SAMA!! Bo moi domownicy stwierdzili, że jeszcze jest czas i mam nie po kolei w głowieMusiałam posprzątać łazienkę, bo kuźwa nikt tego nie zrobi jak ja nie zrobię!! I umyć stertę naczyń, bo inaczej pleśń by na nich wyrosła!!
Oczywiście po drodze się nasłuchałam jaka to niedoskonała jestem, bo mama ma uczulenie przeze mnie i wszystko jest przeze mnie!!![]()
Człowiek do cholery chce dobrze, a wszystko wychodzi na odwrót!!
A najbardziej to mnie wkurza, że zrobiłam pranie i wyprałam wszystkie moje spodnie i teraz nie mam nawet w czym na spacer iść!! Pewnie nie miałabym siły iść, ale jakby były spodnie czułabym się lepiej... Zawsze byłoby w czym uciec na koniec świata, jakby jeszcze trochę bliscy powkurzali, a tak jestem skazana na dom!!
Zastanawiam się czy to ja jestem tak bardzo do d..y i wszystko czego się dotknę psuję czy to ta ciąża tak na mnie działa!! Czy wcześniej też krzyczałam i fochy miałam jak to twierdzą z byle powodu? Nie pamiętamAle nie ma byle powodu!! Teraz jakoś tak wszystko bardziej biorę do siebie...
Joasiu ja też już jestem zmęczona....:-(
Dziewczyny mam pytanie czy wy też tak macie : mnie od paru tygodni boli dosłownie krocze a dokładnie spojenie łonowe. Ból szczególnie nasila się przy chodzeniu lub ubieraniu się (nie jestem w stanie podnieść nogi). Też tak macie? Czasami ból jest taki duży że wyć mi się chcę
Tylko trochę hormony nam popalić dają... Czasami są gorsze dni i tyle... Ale trzeba pamiętać, że po zimie zawsze nadchodzi wiosna - choćby nie wiem co się działo 
Mam tylko nadzieję, że po ciąży to przejdzie

:*
Ale wątpię, że to mogło spotkać kogokolwiek 

:-)
no nic moze sie jeszcze uda
Dziwczynki, nie zwalajcie wszystkiego na hormony i nie usprawiedliwiajcie sie nimi. Niestety ja uwazam, ze nie mozna usprawiedliwic ciaza i hormonami, momentami dokuczliwych zachowan, wyrzywania sie i ranienia innych.
Nad hormonami mozna zapanowac.