monisia1979
Fanka BB :)
ja myję cipcię małej między wargami patyczkiem tak jak amelkowa i reszta. No i przy przewijaniu nie używam na nią kremu.
Mojej małej na potówki pomaga przemycie buzi rumiankiem a potem posmarowanie buziulki sudokrememno i raz na dwa dni dodaję do kąpieli kalię. Mała jeszcze ani razu nie miała problemów skórnych. Żadnych odparzeń itp, a potóweczki schodzą u nas tego samego dnia
a Myszce nagle zrobiła się na głowie ciemieniuszka i teraz walczymy z nią za pomocą oliwkiznacie jakieś inne sposoby?
Catedra,a na buźkę tym Sudocremem,to tak punktowo,czy na całą buźkę???Nie podrażnia to tak delikatnej skóry???
A co do ciemieniuchy,to u mnie przy pierwszej Córce rewelacyjnie sprawdziła się olejuszka,to coś takiego:
Skarb Matki Olejuszka preparat na ciemieniuszkę w Lekolandia.pl
no i raz na dwa dni dodaję do kąpieli kalię. Mała jeszcze ani razu nie miała problemów skórnych. Żadnych odparzeń itp, a potóweczki schodzą u nas tego samego dnia
znacie jakieś inne sposoby?
a co do zarzutu że sudokrem podrażni buzię to ja użyłam metody na tzw. chłopski rozum: skoro używamy go do pupci to czemu ma zaszkodzić na buzi?
aha i pytanie dlaczego dziecko się męczy?
lacido nie przynosi efektu i mała ciągle pręży się i stęka:-( po zielonej kupie w piątek do dziś nie było kupki
bączki są a kupki nie ma
ale różne są opinie na temat tłustego pokarmu tzn niektórzy piszą że nie ma czegoś takiego jak tłusty pokarm