Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
jaka niezla mieszankamega zachcianek na wszytko poczawsze od popcornu....buraczkow czerwonych...skonczywszy na boczkuwszystko bym jadla -oczami!
![]()

juz nie tak kolorowo ..nocki zarwane ,kolki mial okropne ...Wątpię,że te kwaśne to na dziewczynkę,jak byłam w ciąży z Helenką to jadłam same jabłka i słodycze,a teraz na słodkie nie mogę patrzeći ten ogórek tak za mną chodzi...
![]()
.
.Siemka laski, ja wręcz tryskam energią, czuję się świetnie, nie mam żadnych dolegliwości (no nieco obolałe piersi), młody daj mi się wysypiać po 9-10 godzin, a wieczorami nie jestem padnięta, żadnych zachcianek, zwiększonego apetytu ani mdłości. Aż się zaczynam zastanawiać, czy wszystko ok.
tez pisalam tak jak Ty...ale zaczal mi sie 7 tydz i doslownie w ciagu jednego dnia totalny spadek formy...Oczywiscie tego Ci nie zycze!;-)jaka niezla mieszanka
sara ja podobnie w pierwszej ciazy relax ,mysli o dzidzi ,kupowanie ubranek,wozka ,zdobienie pokoju...inaczej wtedy o macierzynstwie myslalam...same zalety;-)jak maly sie urodzil ...masakrajuz nie tak kolorowo ..nocki zarwane ,kolki mial okropne ...
teraz inaczej podchodze chyba dlatego ,ze wiem co mnie czeka ..

A ja myslalam ,ze dzidzia tylko spi i je i beda ja stroic w ciuszki i jezdzic sobie na spacerki ...a jak urodzilam to klops ..od 3 doby kolki :-(to ja odwrotnie- psychicznie bylam nastawiona na to, ze bedzie ciezko,a bylo "lajtowo"-Duska przesypiala cala noc, zero kolek i zadnych problemow.
Teraz mysle, ze bedzie podobnie![]()