reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

A mi mąż kupił przedwczoraj colę i co wypiłam dwie szklanki i myślałam, że mnie zgaga zabije w nocy. Sławek będzie musiał ją dopić. Ogólnie zauważyłam, że żadne napoje, nawet soki owoce mi nie podchodzą. Momentalnie mam zgagę. Dobrze że herbatę mogę pić i wodę niegazowaną.

mnie już nawet po herbacie zgaga łapie :-(

reklama
hmmm mam szatanski plan
a jakby sie najesc czosnku i cebuli?
moze bedzie chciala opuscic domek :cool:

fakt szatański.... gorzej jak dalej bedzie zapierac sie nogami a skopie mnie za to podwojnie!! ale zaczynam chwilami czuc co jakis czas silny bol w srodku jak przy miesiaczce... no i uplawy mam takie brazowe znowu bo wlasnie mnie siusiu pogonilo i zauwazylam. ciekawe czy jak natalka bede sie meczyc czy moze troche u mnie szybciej to pojdzie!

madziara-kr próbuj, ale kup sobie Rennie coby Cię zgaga nie zjadła:)
A ja to nie wiem co jest z tą zgagą. Podobno jak się brzuch obniża to zgaga jest mniejsza, a u mnie się nasiliła. No jakaś inna jestem.
Madziara23 moje Maleństwo cały czas bryka w brzuchu, nie zauważyłam mniejszej intensywności.

fakt szatański.... gorzej jak dalej bedzie zapierac sie nogami a skopie mnie za to podwojnie!! ale zaczynam chwilami czuc co jakis czas silny bol w srodku jak przy miesiaczce... no i uplawy mam takie brazowe znowu bo wlasnie mnie siusiu pogonilo i zauwazylam. ciekawe czy jak natalka bede sie meczyc czy moze troche u mnie szybciej to pojdzie!
Daffi u Ciebie to na pewno juz niedlugo ...

madziara-kr próbuj, ale kup sobie Rennie coby Cię zgaga nie zjadła:)
A ja to nie wiem co jest z tą zgagą. Podobno jak się brzuch obniża to zgaga jest mniejsza, a u mnie się nasiliła. No jakaś inna jestem.
Madziara23 moje Maleństwo cały czas bryka w brzuchu, nie zauważyłam mniejszej intensywności.
u mnie sa spokojniejsze dni kiedy mniej wywija,
najwazniejsze to chyba, zeby jednak codziennie czuc dzidzie

Daffi u Ciebie to na pewno juz niedlugo ...

chcialabym... no ale jak same widzicie... 13 w piatek wyladowalam z skurczami puscili mnie bo to nie byly te... wczoraj tak akcja a dalej nie chce nic sie rozwinac na maxa... ja i tak wiem ze u mnie termin porodu jest zle obliczony i ze ja juz mam skonczony 38tydz ale nie bede sie klocic o tydz. wazne ze ciaza donoszona.

reklama
Do góry