reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Już po wizycie, kolejna za 2 tygodnie 8.12

Waga małego 2450 g :eek:
Jeszcze tydzień do 36 tygodnia mam brać cordafen ,potem odstawić i ''wola Panie Twoja'' Szyjka krótka, główka małego wyczuwalna palcem :eek: na następną wizyte mam zrobić HBS, WR, i posiew na paciorkowce
no to pieknie;-)
tydzien to juz na pewno wytrzymasz ;-)

reklama
polozna mi powiedziala ze ta z porodu bedzie od razu do wyrzucenia aaa i zeby nie miec dlugich bo sie ciagle podwijaja i ze to wkurza

No wlasnie, intuicja mi podopwiadala ze za dlugie moga niezle wkurzac. Szkoda ze dopiera sie uruchomila jak juz je kupilam ;-)

Tak Madzira najbardziej przeraża mnie to, że bede musiała tego większego synka pilnowacprzed tym mniejszym bo niegdy nie wiadomo co taki dzieciaczek wymyśli, nie musi miec złych intencji... jak ja jak byłam mała kiedy mało brakowało a zapudrowałabym mojego o 2 lata młodszego braciszka, dobrze ze mama weszła do pokoju w odpowiednim momencie bo brat by si eod tego talku udusił:-(
Emira w tym szpitalu gdzie ja bede rodzic zaopatruja w jednorazowe koszule:tak:

U nas dają jakieś krótkie koszule;-)

Najlepsze rozwiazanie - koszule jednorazowe. Ale tez cos wymysle.

A jesli chodzi o rodzenstwo to tez malo brakowalo zeby moja siostra skutecznie sie mna "zaopiekowala". Mama opowiadala ze raz jak plakalam moja siostra napchala mi cala buzie chleba :eek: bo myslala ze glodna bylam. Trzeba wiec uwazac :tak:

A nie mozesz obciac i podwinac?

Tez o tym myslalalam ale stwierdzilam ze skoro w sklepie nie robia problemu ze zwrotami to pokonam swojego lenia i tam pojde. Tyle razy obiecalam sobie ze nie bede kupowac czegos do czego juz w sklepie nie jestem przekonana i znowu zrobilam kolejny glupi zakup :sorry:

reklama
Do góry