reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

no dziewczeta mamy postep. Po mojej interwencji lekarz pojawil sie w sekunde!!! Stwierdzil ze ciaza i tak donoszona wuec mozna wywolywac. Pobrali mi krew nie wiem po co i czekam na odpowiedz kiedy mi wywolaja. Lekarz mowil ze moze jutro lub najpozniej w czwartek ale wole sie nastawic na czwartek :) a w razie czego byc mile zaskoczona. Przynajmniej teraz mam na co czekac.

czyli nie będzie mikołajkowego bobaska :-D:-D i pozostaniesz listopadowa :-) super! czy będziesz cały czas z nami? on line?

reklama
ja mam wizyte u położnej 30,11 i wtedy mi powie kiedy mam się zgłosić na oddział o ile nie urodzę do tego czasu
klaudzia jak widać czasem warto interweniować ;-) na pewno będziesz mieć dzidzie już niedługo przy sobie ,ależ ci zazdroszczę :tak: ja też mam spuchnięte stopy i dłonie , buty to już tylko adidasy do rajstop bo inaczej to chyba tylko w pantoflach , na szczęście ciśnienie mam ok :tak: i mocz też
mój D dzwoni do mnie codziennie z pracy i pyta czy się nic nie szykuje bo jemu to się urlop marzy i chciałby z nami w domu trochę posiedzieć z rodzinką :-)

mi opatrunek zdjęli jak wychodziłam ze szpitala w niedziele a polozna w srode byla i zdjela szef i nie kazali mi zakladac nowego opatrunku a myc normalnie kazali chociaz robilam to delikatnie puki szfow nie zdjeli a czy masz rozpuszczalne nie wiem moje mialy po bokach takie plasticzki i widac bylo ze to zyłka ... a jak u ciebie to nie wiem

Czyli mam rozpuszczalne bo zadnych plasticzków nie mam i żadnych zyłek nie widać

udzielających się naliczyłam
effk, pixi, lotka, kiragold, ania, klaudzia i ja
czyli 7 nierozpakowanych
tak nas malutko zostało :)) ja jeszcze nie wiem kiedy będą wywoływać ale pewnie wtedy gdy mój gin będzie miał dyżur, a on ma tylko w piątki, soboty i niedziele
na razie w piątek mam iść na wizytę i będziemy myśleć co dalej
chociaż od wczoraj dziwnie się czuje i dzisiaj miałam skurcze to i tak na nic się nie nastawiam, bo były nieregularne i nie bolesne

Jeszcze ja z Wami jestem... :-) Choć powiem Wam, że czuje sie troche wybita z naszych rozmów bo przeciez wszystko juz pokupowane, dzieciaczki donoszone więc teraz to rządzą wątki dla mam czyli karmienie, kolki itp. a my biedne nie możemy się jeszcze w nich udzielać... ehhh... Niech juz nam dzidki wychodzą bo tez chcemy o kupkach porozmawiać... :-p:-D:-p:-D

Dobry wieczor cioteczki.
Przepraszam ze nie odpisuje na posty dotyczace was ale okropnie ciezko pisze sie na komorce. Kocgane zycze wam szybkiego rozwiazania i rozumiem w 100% wasze okropne samopoczucie ale juz niedlugo zostalo.

Ja chyba listy listopadowek jednak nie zamkne. I mysle ze zmieszcze sie jeszcze w listopadzie. W czwartek rano chca wywolac mi porod. Mozliwe ze jutro w nocy podadza mi cos na zmiekczenie szyjki ale to nie jest pewne.
Najwazniejsze ze juz niedlugo skonczy sie moja meczarnia i bedziemy razem ze syneczkiem. Pozdrawiam i znikam chyba. Za pol h mierzenie cisnienia a pozniej sprobuje cos przespac zeby miec sily na porod. :)
Buziaczki

reklama
Witam sie
KaMcia wczoraj o 10:45 urodzila corcie silami natyry mala wazy 4260 padl jej telefon wiec nie mogla sie wczesniej odezwac obie dziewczynki czuja sie dobrze
ogromne gratulacje

o boze jaki wielkolod !!! :)))))))))))))))) wreszcie ma corcie przy sobie !! niby taki maly brzuszek a wielka dzidzia !! :) gratulacje

Do góry