reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
No wreszcie odbilam sobie cierpienie moje i pospalam troche... superr nagroda i odmaina dla mnie az mam dobry humor.... tylko znow zmartwienia spadaja na glowe... bo oszczednosci sie skonczyly, jutro czas do lekarza a dzaid wyplaty mezowi jeszcze nie zaplacil!!! bede musiala cos kombinowac a strasznie tego nie lubie!!

ps jak wstalam o tej 5 to myslalam ze nie przestane sikac hehe tyle sie udalo przetrzymac:-)

No wreszcie odbilam sobie cierpienie moje i pospalam troche... superr nagroda i odmaina dla mnie az mam dobry humor.... tylko znow zmartwienia spadaja na glowe... bo oszczednosci sie skonczyly, jutro czas do lekarza a dzaid wyplaty mezowi jeszcze nie zaplacil!!! bede musiala cos kombinowac a strasznie tego nie lubie!!

ps jak wstalam o tej 5 to myslalam ze nie przestane sikac hehe tyle sie udalo przetrzymac:-)

Wiem co czujesz, Amelke wczoraj ząb rozbolał a ja nie mam na dojazd do dentysty. Mam 7 zł a na bilety potrzebujemy 12 :-(

Wiem co czujesz, Amelke wczoraj ząb rozbolał a ja nie mam na dojazd do dentysty. Mam 7 zł a na bilety potrzebujemy 12 :-(

pieniadze to jest horror!!!!!
najgorsze jest to ze 1 wyplaty nie zaplacil a juz zbliza sie termin 2!!! jak tu normalnie zyc to ja nie wiem. jak nie bede miala kasy to nie pojde do gina a przeciez malutka jest najwaznijesza!

no i jeszcze super wiesci!!! przez to ze zepsul sie dekoder cyfrowego polsatu a u nich umowa meza zostala automatycznie przeniesieona na czas nieokreslony to 3 mce bede musiala za nic po 70zl zaplacic za abonament!!!! dlatego ze obowiazuje przy nieokreslonym czasie umowy 3 miesieczny okres wypowiedzenia!!! szlak mnie dzis tarfi!! wszystko sie kreci wokol pieniadza ktorego nie ma!!!!

Ech... człowiek pracuje, a i tak pieniedzy nie ma:-(
Ciesze sie że się wyspałaś.

Ja za to nie wyspałam się:no: wstawałam z milion razy w nocy, jakis nie mogłam miejsca sobie znaleźć...

no i jeszcze super wiesci!!! przez to ze zepsul sie dekoder cyfrowego polsatu a u nich umowa meza zostala automatycznie przeniesieona na czas nieokreslony to 3 mce bede musiala za nic po 70zl zaplacic za abonament!!!! dlatego ze obowiazuje przy nieokreslonym czasie umowy 3 miesieczny okres wypowiedzenia!!! szlak mnie dzis tarfi!! wszystko sie kreci wokol pieniadza ktorego nie ma!!!!

Zapłącisz za miesiąc, zobaczysz, my ostatnio z polsatem rozwiązywaliśmy umowę i po miesiącu była już zerwana wiec płaciliśmy tylko za miesiąc;-)

Oj dziewczyny wspolczuje braku gotowki:-(niby sie mowi ze pieniadze szczescia nie daja ale jak ich nie ma to czlowiek dopiero ma humor:-(U nas jak narazie kryzysu nie ma ale bywalo tak ze trzeba bylo pozyczyc:wściekła/y:a ja tego tak bardzo nie lubie:no:dobrze ze mamy jeszcze od kogo,wiecie dwoch rencistow w domu mamy a za rachunki i oplaty sami musimy placic:wściekła/y:a jak idziemy pozyczyc od nich kase to musimy im wszystko co do zlotowki oddac:tak:tacy sa moi wspaniali tescie:tak::wściekła/y:

reklama
I ja się przywitam :]
byłam po 7 w labo na badaniach
morfologia, mocz ogólny i kwas moczywy: 21 zł.. heh ja mam płacić że ktoś mi w sikach pogrzebie, to oni powinni nam płacić za tą przyjemność :-D
ja się chyba codziennie budze na siku o tych samych godzinach: 24:00, 3:00, 6:00 a wstaje przed 8:00. Heheh normalnie co do minuty, nie wiem czemu tak mam zaprogramowane jakoś. Podobno później tak dziecko się do karmienia często budzi, więc nie bedzie tak źle :-)
wyniki mam po 14:00, pewnie pojade i bede z Dr Google sprawdzać :-p
miłego dzionka.

Do góry