reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

CHEROOKEE kamizelka+ koszula ŚWIĘTA newborn NOWE (825572020) - Aukcje internetowe Allegro

może być dziedziczna jak każda choroba, ale wcale nie jest powiedziane, że musi być... także uszka do góry :tak:
odmiana CLL tak,
ale ja mialam ALL i ta podobno nie...
z reszta u mnie byla spowodwana podawaniem za duzej dawki antybiotyku przez ktore wytracily sie toksyny uwaga uwaga pyralgina ktora hamuje rozwoj szpiku...
nie dawajcie tego swoim dzieciom...
nikt u mnie nie chorowal wczesniej...

reklama
Bo tesciowa Asia bedzie spoko zawsze !!! chocby dlatego aby nie byc taka tesciowa jaka ma asia hahahahahahha ( zla nie jest ale wkur...ia mnie maxymalnie ) ja nie bede wkur...iac ( mam nadzieje :eek:)
dzieki:)
jak Fifi??

ja bede na bank zla tesciowa:-D a niech mi przyprowadzi jakas bikejke bez szkoly:-Dto pogonie:-D

a ja moze bede miala wakacje !! tesciowa chce na kilka dni pojechac do krakowa :) suuper bo moze pomyje na spokojnie okna w pokojach /bede juz miala spokoj na swieta :)/ mysle jeszcze tylko nad uszyciem sobie firanki do sypialni ale jeszcze nie zdecydowalam :)

a ja moze bede miala wakacje !! tesciowa chce na kilka dni pojechac do krakowa :) suuper bo moze pomyje na spokojnie okna w pokojach /bede juz miala spokoj na swieta :)/ mysle jeszcze tylko nad uszyciem sobie firanki do sypialni ale jeszcze nie zdecydowalam :)
uwazaj z oknami jak chcesz dotrzymac do stycznia;-)
na niektorych to nie dziala..
ale na mne podzialalo malowanie pokoju i podnoszenie rak do gory;-)

reklama
To że przenosze byłam pewna od początku:)

Teraz tylko sie boje, bo mały 3 tyg temu miał wagę 3600-3800, że chce jak mamusia ważyć 4,5 kg:D

Z tymi staraniami to pic na wodę. Mycie okien, podłóg, pranie, nawet pomoc przy składaniu mebli, sex, wino, gorący prysznic i nicccc!!1,5 palca rozwarcia, skurczy prawie nic

Proponuję rycynę :p

ja tam forum zmieniac nie zamierzam !! zamkne liste grudniowek i GRUDNIOWKA pozostane!!!
!!!!

O nie ja zamykam liste i gaszę światło :crazy::laugh2::-D

Do góry