reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2009

hej Grudnióweczki :)

jestem Styczniową mamusią ale tak zaczełam się zastanawiać czy czasem nie dołącze do was bo wiele z was ma podobne suwaczki do mnie hihihih

Pozdrawiam :tak:

jak widzisz czesc naszych grudniowek juz urodzila przed terminem wiec moze i tak byc ze ty tez w grudniu urodzisz :) my zawsze witamy z rdoscia :)

Ja jeszcze tego nie doświadczyłam i zaczynam się zastanawiać, czy będę mieć mleko, bo na razie w ogóle piersi mi nie urosły :no:./

Mnie strasznie martwi brak apetytu od jakiegoś czasu. Zupełnie nic mi nie smakuje, choć odczuwam głód. Jem z rozsądku. Przez to moja waga też stoi w miejscu i lekarz mnie pewnie opeiprzy, no ale co ja mogę???

moje piersi i owszem urosly ale nie mam ani grama siary !! nawet jak je troche zmietolilam to nic !!

reklama
hej Grudnióweczki :)

jestem Styczniową mamusią ale tak zaczełam się zastanawiać czy czasem nie dołącze do was bo wiele z was ma podobne suwaczki do mnie hihihih

Pozdrawiam :tak:

Witamy serdecznie :)

jak widzisz czesc naszych grudniowek juz urodzila przed terminem wiec moze i tak byc ze ty tez w grudniu urodzisz :) my zawsze witamy z rdoscia :)

moje piersi i owszem urosly ale nie mam ani grama siary !! nawet jak je troche zmietolilam to nic !!

Ja jak tylko dotknę, to leci:-D A już myślałam, że nie będzie mi leciało w ciąży,a tu niespodzianka...i nie martwcie się brakiem siary ciąży - to nie ma nic wspólnego z późniejszą laktacją!

No i niespodzianka okazała się dziewuszką:-) Chyba dla wyrównania ogólnego rozrachunku, hihi;-)
Objadłam się śniadankiem i robię nic. Jak dziwnie się siedzi samej w domu....
Dziewczyny, a gdzie Cherie znikneła? Chyba że mi się tylko zdaje.
Mi siara leci jak sobie sutki podrażnię np kołdra albo przez przypadek ścisne cycola. Sama z siebie na szczęście nie tryska

ja widzialam cherie na nk na momencik ... ale napisalaby jak by sie cos dzialo :)
A nie, no to luzik:-)
Luuzna- fajnie tak poczytac czyjes relacje z porodow. Ja caly czas sie zastanawiam czy moje bobo bedzie z tego roku czy jednak 2010;-) Bo wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazuja na styczen ale mam glupie przeczucie ze dlugo to ja juz z brzuszkiem nie pochodze

czesc dziewczyny,
a dopiero co moka tu czatowala ... a juz.... super :)
ja w nocy mialam okropnie nieprzyjemne dreszcze ....
no i mala robila sobie jakis remont w brzuszku to kopala tak ze nie dalo sie spac

witam sie niedzielnie :):):)

nadrobiłam was :)

fajnie ze moka juz wreszcie urodzila tak sie nie mogla doczekac jak i ja sie nie moge doczekac :tak::-):-):-) a jeszcze czas....

co do szpitala i poloznych .... juz dawno wiadomo trzeba miec farta zeby trafic na taka ktora pomoze ... podpowie .... a tak pozostaje pomoc jedynie z sali .... od dziewczyn w takiej samej sytuacji ... przynajmniej tyle dobrego ....

a jesli chodzi o wiek tak to juz niestety jest ..... ze młoda to wpadła albo cos sama mam 20 lat wiec ... co znaczy z gory ze nie planowalam ciazy a staralam sie o nia prawie 2 lata !!!! i wrescie mi sie udalo ... bo juz sie zamartwialam ze cos nie tak .... no ale sam mlody wiek juz swoje mowi :crazy::confused2::confused2::confused2: niestety :confused2:

jesli chodzi o siare to sama mi ulewa, czasem codziennie a czasem kilka dni bez
mam nadzieje, ze to proby i wszystko zadziala na czas

dzis mam w planie wyturlac sie na spacer,
jest sloneczko, poczekam na poludnie co by cieplej bylo i moze zrobie chociaz krotka rundke
z tego co pamietam Filipek dzis na spacer tez idzie ;) ciekawe czy mu sie spodoba

milej spokojnej niedzieli :happy:

reklama
Do góry