isabell4891
Zaangażowana w BB
Oczywiście!!!!!!!!!WitamCzy moge do Was dołączyć?

Zapraszamy!!!!
:-)Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Oczywiście!!!!!!!!!WitamCzy moge do Was dołączyć?

Zapraszamy!!!!
:-)WitamCzy moge do Was dołączyć?
BYLAS JUZ MOZE U GINA?PYTAM SIE TAK BO SAMA MAM WIZYTE UMOWIONA NA 7 GRUDNIA - WTEDY TEZ JUZ BEDE MIALA 6 TYDZIEN I JESTEM CIEKAWA CZY BEDZIE JUZ COS WIDAC NA USG
w miedzy czasie dokladnie rok temu w 5t.c trafilam do szpitala z lekkim krwawieniem i zostalam tam już do swiat poniewaz długo nie moglam doczekac się akcji serca,a że lekarz,żle wyliczyl mi termin porodu to chcieli mnie łyżeczkować.. na szczescie prowadzacy moją ciąze kazał czekać i pojawiło sie serduszko
pózniej lezlalam jeszcze w marcu przez twardy brzuszek i skaracjaca się szyjkę macicy, i jeszcze tydzien przed porodem,Dięki kochanetydzień temu robiłam test i HCG , W PIATEK BYŁAm u gina , z wyliczeń kalendarzyka wychodzi , że to 6 tydzien , ale dzidzia na usg wyglada na wiekszą, trochę przeżyłam szo u lekarza bo mi powiedział , że mam mięśniaka , i mimo jego zapewnień , że nie ma żadnego nibezpieczeństwa to mam cykora , bo juz miałam przejścia wczęśniej ....i jakoś tak sie boję
co do usg jest kształt widoczny a jak masz dobra wyobraźnie to wszystkiego sie dopatrzysz , hi hi[/Q
TO ZROZUMIALE, ZE JESTES ZANIEPOKOJONA, ALE TRZEBA UFAC LEKARZOWI - SKORO POWIEDZIAL, ZE JEST OK TO Z PEWNOSCIA TAK JEST
A JA JUZ SIE NIE MOGE DOCZEKAC AZ ZOBACZE SWOJA FASOLKE![]()
tiffi 1 Dziekuje.Niestety juz za pozno.Bedac w szpitalu pozegnalam sie gdyz Ciocia odeszla wczoraj wieczorem.
Na razie nie dam rady pisac,ale staram sie czytac na biezaco.Podrawiam cieplutko.
(mieszkamy w takim domu bliźniaku)

wy też tak czasami macie?
SZOK
Ja nocki mam koszmarne, dziś spałąm tylko 3 godz. Nie mam pojęcia co się ze mną dzieje, czy to stres, czy hormony, budzę się po 2godz, za nic usnąć nie mogę... Sen przychodzi dopiero o świcie, a wkrótce potem wstaje córkaCzy wiecie ze musialam juz kupic spodnie ciazowe bo zadne z moich nie chcialy sie dopiac:-) i gdyby nie kurtka to wszyscy by juz widzieli,chociaz i ta robi sie coraz bardziej opieta i dlugo napewno juz nie wytrzyma.A to dopiero 10 tydzien leci.Spac na brzuszku juz sie nie da a to moja ulubiona pozycja do spania.A jak jest u Was?Widac cos?I jak sie spi?

Jednak spodnie z poprzedniej ciąży czekaja już na prasowanko i pewnie na święta je wsisnę....Oj tak... ja zamiary również wygórowane miałam, szczególnie ze do słodyczy mnie nie ciągnęło. Teraz również słodyczy raczej nie, ale jak mam chwilę... teraz wciągam kasztanki i żadna siła mnie przed tym nie powstrzyma ;-) A co do nerwów... Sama siebie nie poznaję, obrażam się o byle co, burczę albo po prostu płaczę po kątach żeby nikty nie widział....Claudia: MAM NADZIEJEJAK SIE STARALISMY O DZIDZIE TO SOBIE WYOBRAZAŁAM JAKA BEDE ZDYSCYPLINOWANA Z JEDZENIEM - ZADNYCH SŁODYCZY I INNYCH NIEZDORWYCH RZECZY, NIE BEDE DUZO JESC PRZYNAJMNIEJ NA POCZATKU KIEDY TAK NAPRAWDE DZIDZI NIE TRZEBA WIEKSZEJ ILOSCI JEDZENIA....A TERAZ WSTYD
![]()