reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
hej dziewczynki

Kinga- tempke zawsze warto mierzyć....napewno daje to większą jasnośc odnośnie owulki...a i jak zajdziesz w ciąze to wczesniej bedziesz wiedziala...wlasnie po tempce!!!!!

Aha: Synek uroczy!!!!!!!!

Dzastina- trzymam kciuki zeby jednak tescik pokazał 2 tłuste kreseczki!!!!!Pamiętak ze dopuki nie ma @ zawsze jest nadzieja!!!!!!!

Pajka- takie plamienie to czasem zagnieżdzanie!!!!!!:tak::tak::tak:

hej dziewczynki

Kinga- tempke zawsze warto mierzyć....napewno daje to większą jasnośc odnośnie owulki...a i jak zajdziesz w ciąze to wczesniej bedziesz wiedziala...wlasnie po tempce!!!!!

Aha: Synek uroczy!!!!!!!!

I tak też zamierzam robić :tak: bede od jutra mierzyła. Chcę wlasnie wiedzieć co sie dzieje z moim cyklem.
Dziekuje Ci.
A co u ciebie? jak samopoczucie dziś?
Pozdrawiam ciepło :happy:

Dzień dobry :)

U mnie test potwierdzony :-) dziś 2 kreseczka od razu się pokazała i jest dobrze widoczna :-):-):-)
także oficjalnie mogę powiedzieć że jestem w ciąży! :-):-):-)

Wczoraj wieczorem miałam już straszne mdłości :eek::tak:

Dzastina teraz czekam na wieści od Ciebie!!!! :tak: Trzymam kciuki, mam nadzieje że @ nie przyszła!

Hej laseczki

Kinga- a dziekuję u nas Ok. Młody dzis poszedł do przedszkola wiec do tej 15 mam czas dla siebie!!!!!!!
Trochę tylko jestem niewyspana bo pies w nocy łaził po domu....miała sensacje zołądkowe!!!!!

Paula- mega sie cieszę ze tescik potwierdzony!!!! No pomyłki juz być nie może!!!!
Piękny prezent w tym roku na święta macie:))))) Jeszcze raz GRATULUJĘ!!!!!!!
...I jak szybko masz objawy....ciekawa jestem jak znosiłas ciąze z synkiem?????

u mnie nadal @ sie nie pojawiła .,....tak wiec czekam:)
dzis 39 dzien.
dodam ze w sobote test byl negatywny,......jedna wstretna krecha:/
Joanna to rzczywiście masz te cykle strasznie długie!!! :eek: trzymam kciuki żeby @ nie przyszła! kiedy powtarzasz test?

Pajkaa dobrze dziewczyny mówią że podczas zagnieżdżenia może pojawic sie plamienie :tak: bądź dobrej myśli :tak:

Sylola w takim razie życzę powodzenia i owocnych staranek!! :tak:

Kinga widzę że samopoczucie lepsze i nastawienie pozytywne :tak: cieszę się :-) no to teraz tak przygotowana będziesz to napewno sie uda!!! Trzymam kciuki kochana! Wiesz! :tak::-);-) a Synio słodziak!!!! :tak:

Agniesiak Patrysia pisała że wczoraj jej miało nie być....

Patrysiu pisz co u Ciebie? jak po wizycie? bo chyba miałaś mieć wczoraj....

Pozostałe dziewczynki serdecznie pozdrawiam! :-)

Paula- mega sie cieszę ze tescik potwierdzony!!!! No pomyłki juz być nie może!!!!
Piękny prezent w tym roku na święta macie:))))) Jeszcze raz GRATULUJĘ!!!!!!!
...I jak szybko masz objawy....ciekawa jestem jak znosiłas ciąze z synkiem?????
Czarodziejko dziękuje :-) z Kacprem też miałam straszne mdłości (nie wymiotowałam ani razu) tylko te mdłosci mnie męczyły, od początku siedziałam na L4 i jak dobrze pamiętam to całe dnie było mi niedobrze :no: zobaczymy jak tym razem będzie....:-)

Paula gratuluje ci jeszcze raz..... życzę zdrowych 8 miesięcy...

U mnie piękna I krecha...brzuch boli jak na @... lada chwila powinnam dostać... Nie mam najlepszego nastroju... nawet nie chce mi się już walczyć...robię przerwę...muszę odpocząć psychicznie...

Dzień dobry :)

U mnie test potwierdzony :-) dziś 2 kreseczka od razu się pokazała i jest dobrze widoczna :-):-):-)
także oficjalnie mogę powiedzieć że jestem w ciąży! :-):-):-)

Wczoraj wieczorem miałam już straszne mdłości :eek::tak:

BARDZO SIĘ CIESZĘ! SUPER WIADOMOŚĆ! WIEDZIAŁAM ZE TAK BĘDZIE:-):-) OGROMNE GRATULACJE RAZ JESZCZE!:-):-)
USTAW SOBIE SUWACZEK CIĄŻOWY! :)

Dzastina przykro mi... ale może za szybko jeszcze co? Tulam mocno nie załamuj się. :-(

reklama
Dzastina bardzo mi przykro :-( icon_pai.gif Tulam Cię bardzo mocno!!! hug.gif

Do góry