reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
owulacja????? :tak:;-)

Owulację to ja miałam pomiędzy 15 a 16 dc potwierdzone monitoringie :)
Kinga ja @ powinnam planowo mieć miedzy 25 dc a 28 jutro 28 a jej nie ma.... i mam nadzieję że nie przyjdzie!!!

No to ja czekam na testa +:tak:

Dziewczyny a u mnie się cos dzieje :-( wczoraj miałam ten spadek tempki a dzisiaj juz poszła do góry, boli mnie podbrzusze i miałam lekkie plamienia co mi sie nie zdarzało:cool2: i juz zgłupiałam:-( biore sobie litke i tak mysle, ze jak tempka bedzie osnąc to w terminie @ zrobie testa bo jeszcze takich rzeczy nie miałam :sorry:

no proszę coś mi się wydaje że jeszcze do Pauli dołączą i Dzastina i Joann@ ! :tak:
3mam kciuki za was dziewczyny!
Życzę II kreseczek! :tak:

Ja dziś zamówiłam testy owulacyjne na allegro i od 8.12 zacznę robić aby owu nie przegapić. Dodam jeszcze że od jutra zacznę też mierzyć na nowo temp. myślę że mi to nie zaszkodzi a wręcz pomoże określić owu. :sorry:

joann@ to Ty masz takie dłuugie cykle!? :shocked2: nie wiem w sumie specem nie jestem ale to nie jest normalna długość cyklu raczej co?
Powodzenia podczas kolejnego testowania! :) kiedy robisz test teraz?

a tu mój synek po kąpieli:-)

(zdjecie sie powiekszy) ;)

wlasnie stwierdziłam ze poczekam i zobacze.....u mnie dlugos cyklu to czyty przypadek, jendnak nigdy w zyciu nie było to mniej niz 31 dni. Po I dziecku to jest tak kolo 40. Podobno mam taka nature . Jak cwicze wiecej to mam wiekszy odstep choc to nie jest tez reguła.

W sumie to jest wiele kobiet które mają tak długie cykle i jest okej:) Najważniejsze aby owulacja przebiegała prawidłowo to wtedy nie ma problemów z zajsciem w ciążę.
Ja najdłuższy cykl miałam 35dni ale to po odstawieniu hormonów.

reklama
wlasnie stwierdziłam ze poczekam i zobacze.....u mnie dlugos cyklu to czyty przypadek, jendnak nigdy w zyciu nie było to mniej niz 31 dni. Po I dziecku to jest tak kolo 40. Podobno mam taka nature . Jak cwicze wiecej to mam wiekszy odstep choc to nie jest tez reguła.

To faktycznie masz te cykle dziwne!!! I takie długaśne!!! Podziwiam cię kobieto za spokój!!

A mi się coś wydaję że II kresek nie będzie Kinga... Brzuch mnie ciągnie i podejrzewam że w nocy przyjdzie...nawet zaopatrzyłam się w podpaski...cały wagon!!! bo to dopiero będzie ulewa!!!
To ja się już z wami żegnam i melduję jutro rano....ale się nie nastawiam...:hmm::oo::oo::yes::yes::baffled::baffled:

Do góry