reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Dziewczynki... już od jakiegoś tygodnia czuję w brzuchu takie "motylki"... zawsze po prawej stronie brzucha... jest to dziwne uczucie i zarazem wcale nie takie przyjemne którego nigdy wcześniej nie miałam... wydaje mi się że na odczuwalne ruchy dzidzi to zbyt wcześnie ale z tego co mi znajoma mówiła to ona też bardzo wcześnie czuła i to były właśnie takie "motylki" w brzuszku... jutro dopiero do lekarza, więc zapytam co to może być... mam nadzieję że to już to :)

Czy któraś z Was może tak ma???

reklama
Dziewczynki... już od jakiegoś tygodnia czuję w brzuchu takie "motylki"... zawsze po prawej stronie brzucha... jest to dziwne uczucie i zarazem wcale nie takie przyjemne którego nigdy wcześniej nie miałam... wydaje mi się że na odczuwalne ruchy dzidzi to zbyt wcześnie ale z tego co mi znajoma mówiła to ona też bardzo wcześnie czuła i to były właśnie takie "motylki" w brzuszku... jutro dopiero do lekarza, więc zapytam co to może być... mam nadzieję że to już to :)

Czy któraś z Was może tak ma???

ja tak mam od ponad tygodnia, nie jest to codzienne i raczej nie będzie narazie, ale lekarz mi dziś powiedział,że skoro dzidzia jest taka "duża" to to już możliwe:-)

Paulka82 strasznie fajnie usłyszec dobre wieści! Czas najwyższy! Naprawdę bardzo się cieszę i gratuluję :-)
Gratuluję i witam serdecznie także nową czerwóweczkę :biggrin2:

Ja dzisiaj już powoli będę się żegnać, bo za mną noc nie całkiem przespana i czas nadrobić zaległości. Pozdrawiam Was serdecznie - spokojnej nocki :-)

Ja po wizycie. Pomimo moich skarg na bóle brzucha, ginka po badaniu stwierdziła ,że jest ok. Kazała leżeć i dbać o dietę, no i oczywiście L4. Wybłagałam ją o skierowanie na USG ( bo my nie mamy w gabinecie ) i udało mi sie zarejestrować już na jutro!!!Masakra. Jak ja noc prześpię to nie wiem , no i jeszcze do 13-ej coś robić. Aha. Jeszcze jedno. SCHUDŁAM!!! I to 2 kg. Co prawda brzusio rośnie , ale widocznie dzidzia zjada " mnie " , bo też hemoglobina spadła.

Ja po wizycie. Pomimo moich skarg na bóle brzucha, ginka po badaniu stwierdziła ,że jest ok. Kazała leżeć i dbać o dietę, no i oczywiście L4. Wybłagałam ją o skierowanie na USG ( bo my nie mamy w gabinecie ) i udało mi sie zarejestrować już na jutro!!!Masakra. Jak ja noc prześpię to nie wiem , no i jeszcze do 13-ej coś robić. Aha. Jeszcze jedno. SCHUDŁAM!!! I to 2 kg. Co prawda brzusio rośnie , ale widocznie dzidzia zjada " mnie " , bo też hemoglobina spadła.

super,że u Ciebie też jest wszystko w porządku :-):-):-)
a tym,że schudłaś to się nie przejmuj , bo moja koleżanka schudła na początku ciąży do 5 miesiąca 5 kilo, a potem przytyła tyle samo:-D:-D
ja już przytyłam 6 kilo:-)

super,że u Ciebie też jest wszystko w porządku :-):-):-)
a tym,że schudłaś to się nie przejmuj , bo moja koleżanka schudła na początku ciąży do 5 miesiąca 5 kilo, a potem przytyła tyle samo:-D:-D
ja już przytyłam 6 kilo:-)

jak tak mówicie o wadze to ciekawe ile u mnie bedzie ostatecznie, narazie schudłam 6 kilo i waga stoi, ale pewnie niedługo zacznie się tycie:shocked2:

reklama
To mnie pocieszyłyście. W sumie to bałam sie ze za duzo przytyje, bo w pierwszej ciąży to mi 21 kg wpadło, a teraz ważę tyle co przed porodem, wiec nie jest mi potrzebne kolejne 20.:)

Do góry