reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy.... Wszystko dla naszych Dzieciaczków

reklama
hej dziś odebrałam zdjęcia z rossmanna i w kopercie była ulotka. Za 19,90 można kupić u nich a raczej zamówic kulę śniegową ze zdjeciem. Ja się skuszę , zawsze chciałam mieć kulę śniegową ale z moim maluszkiem to JUŻ MUSZĘ MIEĆ !!! :-D:-D:-D

Fajny pomysł również na prezent dla dziadków, chyba zamówię taką moim rodzicom :tak: A cena całkiem przyzwoita :tak: beata26 dzięki za podpowiedz, mam taką kulę, ale narazie bez zdjęcia, kupiłam za 4 zł w lumpie, nowa jest, ta najwyżej będzie dla nas.

Poszukuję sukienkę dla Śnieżynki, jakby któraś gdzieś znalazła to ja chętnie popatrze :tak:

Bylam wczoraj w poszukiwaniu wymarzonej jasno-niebieskiej kamizelki w romby i bialej koszuli dla Igora.

Do domu wrocilam z jasno-niebieskim sweterkiem i bialymi bodami z kolnierzykiem.

aaa i jeszcze buciki kupilam. Przeznoczne dla dziewczynek, bo biale futerkowe jakby kozaczki z czerwona kokardka, ale ją odczepie i bedzie cudnie :-D
I to wszystko w H&M.

I co zauwazylam... 3/4 sklepu przeznaczone jest dla dziewczynek. I te ciuszki sa duzo ladniejsze. Kolory zywe, ladne... a dla chlopakow.... ponure i maly wybor.
Np. w [bodajze] SMYKu byla sliczna jasno-rozowa kurteczka, ale juz takiej jasno-niebieskiej nie bylo :-(A taka wlasnie nam sie marzy... coz :cool:

albo faktycznie tak jest...albo mam straaszne wymagania :eek:

ale nic... i tak jestem zadowolona. :-):tak:

Justysia to dobrze... juz myslalam, ze ze mna cos nie tak jest :szok::-D

Maylah ja tez [jesli sie zdecyduje] druga corke chce miec. A poki co.. dla synka bede musiala dluuuugo i wnikliwie szukac czegokolwiek, co ucieszylo by me oko :rofl2:

reklama
Do góry