moniSkaBe
Fanka BB :)
nie wiem co wy macie z ta klawiatura, u mnie sie nic nie zacina 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam serdecznie.....i zaraz się wykręcam. Na kilka dni jadę do rodziców. Mężuś będzie miał pracowity tydzień i nie chce mi się tak siedzieć samej:-)
Pozdrawiam gorąco:-)
Rośnijcie zdrowo ( ale niech przybywa tylko w brzuszkach:-))
mam plan iść na zakupy, jestem na zwolnieniu do środy, mam nadzieję, że nikogo z pracy nie spotkam! no normalnie zawsze mam stresa
chcę iść kupić jakiś ciuszek sobie :-) i coś dzidzi pewnie wpadnie :-)
no a jak
nie byłam przygotowana technicznie do tego heheh i nawet kartki nie miałam- pani za jedną czystą kartkę zażyczyła sobie 50groszy!więc wyrwałam karteczkę z notesu i dałam jej taką poobrywaną z moim dziełem, ona spojrzała, powiedziała, że może być i wyrzuciła ją do kosza
to było najlepsze ze wszystkiego!
![]()
Swoją drogą jak lekarze wykrywają takie nieprawidłowości?? tylko po usg? Bo ja mialam takie niedokładne te usg ze az się boję ze gin mógł coś przeoczyćCzy to bierze się po stosunku dł głowki do obowodu brzuszka/kości udowej itp?? Czy coś jescze mierzą. Tak samo u Rybki wykryli jakąś nieprawidłowośc w główce a u naszej niuniu tylko obwód głowki mierzyli i to jest ten wyznacznik
Sorry ale jestem laikiem w tej sparwie bo gin parwie nic nie mówił nam:-( Zaprosił nas na badanie ok 28tc oczywiscie prywatnie i wtedy wszytko bedzie już lepiej mozna pomierzyć
![]()