Madziu badania prenatalne robie w klinice na 3-go maja,pytałam się dr Pabiana co sądzi na temat tych badań, mówił że nie mam wskazań ale jak chcę to jak najbardziej,nic nie wspominał że on robi. A że ja moze jestem trochę przewrażliwiona i za dużo się na studiach naczytałam i nasłuchałam o tych wszystkich chorobach genetycznych,to tak dla uspokojenia wolę zrobić.
Płacę 300zł za usg genetyczne i badania biochemiczne krwi
Płacę 300zł za usg genetyczne i badania biochemiczne krwi
Ostatnia edycja:
moze trudno w to uwierzyc teraz, ale ja nigdy nie bylam pesymistka, wrecz przeciwnie...tylko ja zawsze za bardzo sie nakrecam na jakis temat a potem jak to w zyciu nie zawsze wychodzi...temat jest delikatny bo bardzo marzylam o dzidziusiu i moze dlatego podswiadomie staram sie sobie zaoszczedzic rozczarowania...

Dobrze ze mogłam sama sobie odpuscic i nie pracowac bo nie bylam w stanie, pożniejsze miesiace tez nie byly za wesole, migreny, zatrucie ciązowe i szpital. Jedynie co to musialam placic cały czas zus i nie dostawałam chorobowego. Ale stwierdziłam ze nie bede sie prosila o zwolnienie skoro nie chce mi dac. Bał sie kontrolii. A ja i tak siedzialam w domu i nie pracowałam.