reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Melduje że jestem ale wściekła:wściekła/y: auto mi odmówiło posłuszeństwa:wściekła/y: chyba rozrusznik padł bo wogóle nie kręci:wściekła/y: rewelacja święta za pasem a tu trzeba będzie jeszcze kase w auto pakować:wściekła/y: zostawiłam grata pod pracą i myślałam że z buta mi przyjdzie wracać bo do kogo bym nie zadzwoniła to już po piwe:eek: normalnie patologia wśród rodziny i znajomych mi się szerzy:confused2:
Justyna fajny ten domek :-) no i cena bardzo fajna;-) u nas 180tyś za mieszkanie takie jak nasze trzeba dać:szok:

Melduje że jestem ale wściekła:wściekła/y: auto mi odmówiło posłuszeństwa:wściekła/y: chyba rozrusznik padł bo wogóle nie kręci:wściekła/y: rewelacja święta za pasem a tu trzeba będzie jeszcze kase w auto pakować:wściekła/y: zostawiłam grata pod pracą i myślałam że z buta mi przyjdzie wracać bo do kogo bym nie zadzwoniła to już po piwe:eek: normalnie patologia wśród rodziny i znajomych mi się szerzy:confused2:

no i jak wrocilas?

a M tez po piwie?:sorry:

ale jaka mala powierzchnia tego domku, a wyglada na ogromny

Niezawodny chrzesny Natalki po mnie przyjechał:tak: a M nie no ale czym miałby po mnie przyjechać skoro ja miałam auto;-) a dwa że przecież Tuśki by nie zostawił na tak długo co innego wyskoczyć z psem a co innego jechać 15km w jedną stronę po mnie;-)

hhhmmm, myslalam moimi kategoriami: 2 samochody:sorry:

dobra, babuszki. lece!!!
juz powinnam to zrobic ze 2godz temu:szok:

do juterka!!!

nie plotkujcie za bardzo;-)

reklama
Do góry