justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
kurna cos nie doczytalamżadna się ze mną nie cieszy, że na wczasy jadziemy:--
-
-
-
-(

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kurna cos nie doczytalamżadna się ze mną nie cieszy, że na wczasy jadziemy:--
-
-
-
-(
piękny ........................ ale pożeracz kasykurna cos nie doczytalamPosprzatalm troche, jeszcze jutro okno w pokoju i bedzie git. Mlody spi od 21.30 Dumna nie jestem,bo dopomoglam mu w tym
I tak sobie ogladam domki. Zobaczcie co znalazlam Okazja 199. 000zł Trląg Okollice Inowrocławia, Piękny Pałacyk z Bajecznym Widokiem na Jezioro, 170 m2 (dom - sprzedaż)
Melduje że jestem ale wściekłaauto mi odmówiło posłuszeństwa
chyba rozrusznik padł bo wogóle nie kręci
rewelacja święta za pasem a tu trzeba będzie jeszcze kase w auto pakować
zostawiłam grata pod pracą i myślałam że z buta mi przyjdzie wracać bo do kogo bym nie zadzwoniła to już po piwe
normalnie patologia wśród rodziny i znajomych mi się szerzy
![]()
Niezawodny chrzesny Natalki po mnie przyjechałno i jak wrocilas?
a M tez po piwie?![]()
usparawiedliwiony:-)Niezawodny chrzesny Natalki po mnie przyjechała M nie no ale czym miałby po mnie przyjechać skoro ja miałam auto;-) a dwa że przecież Tuśki by nie zostawił na tak długo co innego wyskoczyć z psem a co innego jechać 15km w jedną stronę po mnie;-)
Niezawodny chrzesny Natalki po mnie przyjechała M nie no ale czym miałby po mnie przyjechać skoro ja miałam auto;-) a dwa że przecież Tuśki by nie zostawił na tak długo co innego wyskoczyć z psem a co innego jechać 15km w jedną stronę po mnie;-)
Laski zapominacie że mamy w domu dzieckoAneta i jak wróciłaś? No i czy M......................... chyba, że on przyjechał