asiucha-L
Fanka BB :)
No i wyszło szydło z wora moja prolaktyna po obciążeniu jest 20 razy wyższa
Dostałam lek noprolac na zbicie.Sama prolaktyna jest w normie.
Karola ja miałam jakiś czas temu brak owu i po badaniu prolaktyny z obciażeniem moja gin powiedziała że to właśnie z tego powodu. A prolaktyna bez obciażenia była zupełnie normalna. Też czytałam że na ta prolaktynę z obciążeniem nie trzeba zwracać uwagi i wielu lekarzy jej nie stosuje ale coś w tym jest. Ta tabletka którą podaje się przy badaniu wywołuje sztuczny stres, nie dowiedziałam się jednak jaki to ma wpływ na organizm ale może dzieje się coś w organiźmie co powoduje problem i nie dochodzi do zapładnienia.
okazało sie to dopiero w zeszłym cyklu że coś nie tak jest pecherzyk pękł gdzieś mając 24 mm ale nie uwalniając komorki i powstała torbiel krwotoczna ciałka zółtego :-(
i w tym cyklu mam mieć ovitrelle wlaśnie!może już dzisiaj ...
Eve a powiedz mi czy ta torbiel znikneła? Bo ja też mam torbiel z niepękniętego pęcherzyka tyle że chyba nie jest krwotoczna ale z jakimś płynem w środku i naal ją mam od czerwca. Nie rośnie obecnie i nie jest duża a że staram się o dziecko to ginka mówi że nie bedzie mi żadnych leków dawać.
A co to jest to ovitrelle bo piszecie o tym a ja nie mam zielonego pojęcia.
Ja to mam doła, nie dość że torbiel, wysoka prolaktyna w listopadzie to jeszcze 19 dc i mam jakiś plamienie, takie małe ilości krwi, dosłownie odrobina, dziś 20 dc i to samo. Podsumuje to anginą z którą leże od 4 dni w łóżku a jutro muszę wrócić do pracy pomimo iż nie wyzdrowiałam :-(

może już dzisiaj ...