annie22
Fanka BB :)
Dzien doberek 
Pije kawke ktora sie do mnie przylaczy? :-) Jestem od czwartej na nogach, maly zrobil pobudke potem dal sie uspac ale znow maz wstawal do pracy... Teraz znow sie polozylam z malym to przyszli prad odczytywac. I stwierdzilam ze nie jest mi dane dzisiaj pospac. A w zsaadzie mi sie nie chce, chyba dobre cisnienie jest :-) Mimo ze tak zimmmno to sie wybieram z malym na zakupy i pozniej na kawke z kolezanka, ale dopiero kolo 14, jak juz troche cieplej bedzie... Bo w sumie piekne sloneczko jest, tylko troche mrozno. Nosze go w nosidelku wiec zmarnznac nie zmarznie, troche sie boje o te zmiany temperatury no ale coz, nie zawsze jest lato
Sprobujemy w kazdym razie.
Wszystkiego naj dla Karola i Adasia i wszystkich malych solenizantow o ktorych nie wiem :-)
Pije kawke ktora sie do mnie przylaczy? :-) Jestem od czwartej na nogach, maly zrobil pobudke potem dal sie uspac ale znow maz wstawal do pracy... Teraz znow sie polozylam z malym to przyszli prad odczytywac. I stwierdzilam ze nie jest mi dane dzisiaj pospac. A w zsaadzie mi sie nie chce, chyba dobre cisnienie jest :-) Mimo ze tak zimmmno to sie wybieram z malym na zakupy i pozniej na kawke z kolezanka, ale dopiero kolo 14, jak juz troche cieplej bedzie... Bo w sumie piekne sloneczko jest, tylko troche mrozno. Nosze go w nosidelku wiec zmarnznac nie zmarznie, troche sie boje o te zmiany temperatury no ale coz, nie zawsze jest lato
Sprobujemy w kazdym razie.Wszystkiego naj dla Karola i Adasia i wszystkich malych solenizantow o ktorych nie wiem :-)

Oj pospaliśmy dzisiaj z małym pospaliśmy
Mąż miał dzisiaj stłuczkę i niestety rozwalił przód auta
Na szczęscie nic mu się nie stało. Wpadł w poslizg i niestety przywalił w tył innego samochodu 

Na Mikołaja kupiliśmy jej taki sliczny różowy sweterek. Ubran ma juz sporo, o zabawkach nie wspominając. Zresztą ona bawi się tylko swoim ukochanym misiem a wszystkie inne zabawki idą po 3 minutach w kąt
więc mam dylemata
Może wy coś doradzicie ciotuchny hehe
kurcze i nie wiem czy moge dac jej po obiadku jeszcze raz jabluszko jak zjadla niecale dwie lyzeczki?