reklama
a bo doszlam do wniosku ze pozniej jak juz bedzie widac cos wiecej niz tylko male kropki bo jak poszlam sprawdzic czy jestem i dostalam zdj z usg (byla na nim tylko malenka biala kropka) to moj szanowny M widzial tam juz i raczki i znozki i glowke chociaz wcale ich nei bylo
przepraszam ze pisze bez polskich liter ale tak duzo latwiej
Ashika - ja byłąm sam na pierwszym usg - w 6t4d i też była kropeczka tylko czarna. Zadzwoniłam do męża że jest zarodek i że trzeba teraz czekać, a on mnie pyta czy to chłopczyk czy dziewczynka. Uśmiałam się do łez. Ale co sie chłopinie dziwić jak nigdy się tym tematem nie interesował i nic na ten temat nie czytał....za to teraz nadrabia!!:-)
geperty
Mamy styczniowe 2007 Kasia Mamusia Nikusia
Ja też jak dostaję łupież to stosuję Clear, po kilku myciach przechodzi
.
A kwitnący wygląd, hmmmm, nie tym razem
, włosy sianowate, z wyjątkowo wyblakłym kolorem, wypryski na twarzy, ale chociaż niewielkie, za to naczynka mi już wyłażą
, w pierwszej ciąży wyglądałam jak alkoholiczka miałam poliki całe różowe i zeszło dopiero po kilku tygodniach po porodzie, robi się ze mnie brzydula ;-)
.

A kwitnący wygląd, hmmmm, nie tym razem

Newife naprawdę idź z M nie pożałujecie...ja na pierwszej wizycie weszłam sama i zapytałam czy może wejść mąż....a gin na to jak siedzi za drzwiami to MUSI wejść!! no i byliśmy razem i nie żałujemy))) chociaż ja z nerwów tak kręciłam paskeim z torebki że jak wyszliśmy to M mi powiedział ze nawet w dniuślubu nie byłam taka nerwowa!!:-)
A u mnie wlosy się poprawiły, zawsze mi wypadały a teraz nic....sama się dziwie, a z szamponów stosuje z avonu od dłuższego czasu i jestem zadowolona!!
Za to cera się pogorszyłą i non stop jakieś ropne wypryski mi wyskakują!!:-(
Za to cera się pogorszyłą i non stop jakieś ropne wypryski mi wyskakują!!:-(
tez nie zwracam ;-)no nad rozjaśnianiem włosów sie przez chwilę zastanawiałam, ale nad tym czym je myjeale tylko ja nie zwracam na takie rzeczy uwagi???
oczekiwanie
Fanka BB :)
Witamy wszytskie przyszle lipcowe mamusie, nasza dzidzia ma teraz 11 tygodni i 2 dni i w nastepnym tygodniu zrobimy nowe USG bo narazie mamy z 8 i 10tyg.
, w 10 tyg. bylo robione kontrolnie bo bolal brzuszek i krzyz ;/ Jutro powtorka z rozrywki ale mysle ze nie bedzie potrzebne USG tylko zwykle badanie i ze bedzie wsyztko ok. Pozdrawiamy.

reklama