reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2010

reklama
ale że co głowy nie można myć jakimś szamponem:eek:??? ale dlaczego, przecież ja go nie pije tylko się myje...

a bo doszlam do wniosku ze pozniej jak juz bedzie widac cos wiecej niz tylko male kropki bo jak poszlam sprawdzic czy jestem i dostalam zdj z usg (byla na nim tylko malenka biala kropka) to moj szanowny M widzial tam juz i raczki i znozki i glowke chociaz wcale ich nei bylo
przepraszam ze pisze bez polskich liter ale tak duzo latwiej

Ashika - ja byłąm sam na pierwszym usg - w 6t4d i też była kropeczka tylko czarna. Zadzwoniłam do męża że jest zarodek i że trzeba teraz czekać, a on mnie pyta czy to chłopczyk czy dziewczynka. Uśmiałam się do łez. Ale co sie chłopinie dziwić jak nigdy się tym tematem nie interesował i nic na ten temat nie czytał....za to teraz nadrabia!!:-)

no nad rozjaśnianiem włosów sie przez chwilę zastanawiałam, ale nad tym czym je myje:no::no::no: ale tylko ja nie zwracam na takie rzeczy uwagi???

Ja też jak dostaję łupież to stosuję Clear, po kilku myciach przechodzi :tak:.

A kwitnący wygląd, hmmmm, nie tym razem :no:, włosy sianowate, z wyjątkowo wyblakłym kolorem, wypryski na twarzy, ale chociaż niewielkie, za to naczynka mi już wyłażą :confused2:, w pierwszej ciąży wyglądałam jak alkoholiczka miałam poliki całe różowe i zeszło dopiero po kilku tygodniach po porodzie, robi się ze mnie brzydula ;-):-D.

Newife naprawdę idź z M nie pożałujecie...ja na pierwszej wizycie weszłam sama i zapytałam czy może wejść mąż....a gin na to jak siedzi za drzwiami to MUSI wejść!! no i byliśmy razem i nie żałujemy))) chociaż ja z nerwów tak kręciłam paskeim z torebki że jak wyszliśmy to M mi powiedział ze nawet w dniuślubu nie byłam taka nerwowa!!:-)

A u mnie wlosy się poprawiły, zawsze mi wypadały a teraz nic....sama się dziwie, a z szamponów stosuje z avonu od dłuższego czasu i jestem zadowolona!!
Za to cera się pogorszyłą i non stop jakieś ropne wypryski mi wyskakują!!:-(

Witamy wszytskie przyszle lipcowe mamusie, nasza dzidzia ma teraz 11 tygodni i 2 dni i w nastepnym tygodniu zrobimy nowe USG bo narazie mamy z 8 i 10tyg. :), w 10 tyg. bylo robione kontrolnie bo bolal brzuszek i krzyz ;/ Jutro powtorka z rozrywki ale mysle ze nie bedzie potrzebne USG tylko zwykle badanie i ze bedzie wsyztko ok. Pozdrawiamy.

reklama
misiA, ja na pewno jutro wchodzę z M :tak: To już postanowione :-)
Ja też nie panikuję i nie sprawdzam składu kremu do twarzy :happy:

Do góry