marulka
mamcia wieloetatowa
loczek halo halo tu wierzba:-):-):-) to superowo że humoerk dopisuje, a Małża cmoknij tu i tam i mu przejdzie;-) ja mam średnio fajny dzień..monż w domu i znowu kompletna dezorganizacja
ja się z moim nie mogę dogadać... chcę zrobić obiad i nie umie powiedzieć o której będzie w domu
 i też jest dezorganizacja.... @ dalej nie ma... czekam na nią cały czas - co mnie podbrzusze poboli to lecę do kibelka.. dziś wieczorem lub jutro rano - tak sądzę... te dluższe cykle to 30-31 dni u mnie...
 i też jest dezorganizacja.... @ dalej nie ma... czekam na nią cały czas - co mnie podbrzusze poboli to lecę do kibelka.. dziś wieczorem lub jutro rano - tak sądzę... te dluższe cykle to 30-31 dni u mnie...muszę skasować suwaczek ;-)

, wczoraj wieczorem nawet zasiadłam do kompa ale zanim doczytałam do końca to padłam i niestety nie jestam na bieżąco
, wczoraj wieczorem nawet zasiadłam do kompa ale zanim doczytałam do końca to padłam i niestety nie jestam na bieżąco Ogólnie jestem zalatana przedświątecznie, zakupy, załatwianie ostatnich spraw, jasełkowe występy chłopaków w przedszkolu i wigilia w szkole u stzarszego, więc same widzicie że dwo zipię. Nowy cykl zaczęty, mierzeni codziennie wykonane i czekam na wigilię bo wtedy wypadają mi statystycznie płodne dni, a jak będzie zobaczymy.
Ogólnie jestem zalatana przedświątecznie, zakupy, załatwianie ostatnich spraw, jasełkowe występy chłopaków w przedszkolu i wigilia w szkole u stzarszego, więc same widzicie że dwo zipię. Nowy cykl zaczęty, mierzeni codziennie wykonane i czekam na wigilię bo wtedy wypadają mi statystycznie płodne dni, a jak będzie zobaczymy. 

to o której mamy przyjść... ;-) Zdrówka i mnóstwa prezentów dla synka
 to o której mamy przyjść... ;-) Zdrówka i mnóstwa prezentów dla synka