R
RiSiA
Gość
Mnie też przygnębia widok dziewczyn w ciąży...a wokoło mnie jest ich normalnie wysyp.
A do tego, odkąd zaczeliśmy myśleć o dzieciątku to mam wrażenie, że na ulicach co druga babka idzie z wózkiem.
Teraz ciężki weekend mnie czeka i totalna świąteczna gorączka, więc może nie będę mieć tyle czasu na rozmyślania...
Dobranoc dziewczynki.
tez tak miałam, ale pamietaj dopoki nie bedziesz spokojna to sie nie uda. Ja walczyłam 14 miesięcy a dopiero jak wyluowałam to od razu sie udało wiec głowa do góry i uwierz w siebie i w to, ze sie uda. Mnie pomogło troszku odpczynek od forum i ogolnie tematu dzieci i muzyka relaksacyjna:-) trzymam kciuki
Wita się Wasza pogodynka ;-);-);-)
mróz taki, że cycki opadają normalnie... pięknie jest, ale do cholery dlaczego tak zimno???
małża wyprawiłam grzecznie do pracki, syneczka ubrałam cieplutko i zasiadłam, żeby nadrobić to co naprodukowałyście w piątkowy wieczór - Wasz wywód o pierwszym dniu cyklu był boski po prostu ;-). Scully ciekawi mnie skąd jesteś bo ja też z dolnego śląska i jutro do wroclandu się wybieram - nie wiem jak ja to przeżyję, namówię może małża na podróż samochodem.
a z komunikatów pogodowych: u mnie temperatura 37,2 (skok o 3 kreseczki w stos. do ostatnich 3 dni) @ brak - prawdę mówiąc myślałam że przyjdzie dziś rano... ale najwidoczniej franca zdecydowała, że uraczy mnie dziś wieczorem albo jutro rano - tak w sam raz na wyjazd do wrockachociaż już dawno nie miałam 32 dniowego cyklu.... no ale jak widać takie kwiaty się zdarzają.
jeśli chodzi o ponowny test (bo jak wiecie mam dwa jednokreskowe testy za sobą) to jeśli @ nie przyjdzie - w co wątpię - to testuję MOŻE w poniedzialek.... ale mam uraz straszny po tamtych testach...![]()
Młoda luknij sobie na mojego wykresa ;-)cos mi tutaj pachnie sierpnióweczką ;-) ja miałam tak samo tempka wysoka i sucho

chociaż już dawno nie miałam 32 dniowego cyklu.... no ale jak widać takie kwiaty się zdarzają.