reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Menu naszych dzieci

U nas było to samo:-D Po kilku dniach kupiłam śliniaczek z ceratkę pod spodem i z długimi rękawkami. Teraz sie nie martwię, że wkłada rączki do buzi:-) Ciuszki i pieluszki mamy czyściutkie. Bardzo fajna sprawa te śliniaczki.
Śliniak frotte z rękawami ŻYRAFA (S-F3) - Bobas (841492634) - Aukcje internetowe Allegro - dokładnie taki jak mój :-)
Faktycznie fajna sprawa taki śliniaczek :tak:

Dziewczyny a z jakiej firmy jest marchewka z ziemniaczkiem??
Bo jakoś nie rzuciło mi sie w oko takie danie :-)

reklama
U nas było to samo:-D Po kilku dniach kupiłam śliniaczek z ceratkę pod spodem i z długimi rękawkami. Teraz sie nie martwię, że wkłada rączki do buzi:-) Ciuszki i pieluszki mamy czyściutkie. Bardzo fajna sprawa te śliniaczki.
Śliniak frotte z rękawami ŻYRAFA (S-F3) - Bobas (841492634) - Aukcje internetowe Allegro - dokładnie taki jak mój :-)

Ja dopiero wczoraj odkryłam, że są takie śliniaczki i na pewno w taki się zaopatrze, bo ciężko dopiera się marchewkę.
Moja Martyna ładnie je, bez udziału rączek, grzecznie siedzi i otwiera buzie, ale często kicha z pełną buzią, a wtedy nie tylko ona jest cała z marchewki :-D
Co do firmy, to moja je wszystko co dostanie. Niestety ostatnio szpinak ją uczulił :szok:

U mnie dzis karmienie wyglądało podobnie jak wczoraj, tzn. zjadł jakies 3 pełne łyżki od herbaty i znów wkładał rączki do buzi :crazy:
A... i znowu robił miny że Mu nie smakuje ;-)

A jak podałam soczek marchewkowy Hippa to sie rozpłakał takie niedobre było :-(
Waszym Dzieciom tez aż tak nie smakuje?? :sorry:

Dziewczyny a z jakiej firmy jest marchewka z ziemniaczkiem??
Bo jakoś nie rzuciło mi sie w oko takie danie :-)
My kupujemy Hippa - Młoda marchewka z ziemniakami

Mój Hubcio nie bardzo chce pić soczki. Dziś dałam mu jabłkowy, ale kiepsko pił, więc wzięłam łyżeczke i dawałam mu łyżeczką. To mu sie podobało i troche wypił :)

Ostatnia edycja:
Jeśli Martyna nie jest głodna pluje obiadkiem, a nawet ma odruch wymiotny. Dzisiaj dałam jej zupe jarzynową, ale niechętnie jadła :no:

Soczki pije chętnie, choć początki tez nie były rewelacyjne.

Moja na samym mleku przybrala 900 gram w 4 tygodnie...pewnie dlatego nie chce nic innego...
Ponoc na sztucznym dzieciaczki szybko sie ''grube'' robia
Dlatego mysle,ze dopuki nie domaga sie niczego innego...to nawet lepiej;-)

Chociaz z drugiej strony to zastanawia mnie to....sam proszek a tak ''tuczy'':shocked2:
Moja ma 7 kg.i je tylko mleko...5 razy dziennie.

No i po południu zrobiłam drugie podejście z soczkiem marchwiowym :tak:
choć bałam się że znów będzie płacz ale...
wypił bardzo ładnie a nawet wkurzył się jak się skończyło :tak::-):-):-)

reklama
Do góry