reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniówkowe mamy

S tez jest, zjadl obiad na kolacje i pojechal do Mogilna kase wyplacic, pojade jutro reszte prezentow kupic,a mlodego u mamy zostawie. Mateusz kimnal dzisiaj,a ja popakowalam to co mam juz kupione. A i jemiole mi S zerwal z tira:-)

P juz spi, bo o 5.00 musi wyjechac.
Julitka natomiast jeszcze nie spi:sorry:

ja place rachunki i slabo mi sie robi, bo kasa tak topnieje, a pierwszy przelew zasilajacy dopieor po polowie stycznia:szok:

ja tez musze popakowc prezenty i wymyslec, w co sie ubiore na swieta:cool2:bo nie mam nowych ciuchow i koncepcji tez brak:sorry:
gwiazde juz w myslach wystroilam:-)

reklama
Pomyłam podłogi, poprasowałam i jestem wreszcie wieczorowo:-) grzeje się grznym piwkiem niestety sprzedałam wąglika M i on też nie wygląda:eek: ale o tam razem raźniej:-) zrobiłam już praktycznie wszystkie zkupy na święta jeszcze tylko brakuje mi zestawu z dove dla mojej mamy ale kupię w środę:tak: no i nie mamy rowerka dla Tuśki:zawstydzona/y: tak odciągaliśmy ten zakup że wreszcie w carfurze zbrakło:wściekła/y: w ostateczności w środe pognamy do Wrocławia bo w Baby Maxie sa i w Tesco ponoć też:tak:

S tez jest, zjadl obiad na kolacje i pojechal do Mogilna kase wyplacic, pojade jutro reszte prezentow kupic,a mlodego u mamy zostawie. Mateusz kimnal dzisiaj,a ja popakowalam to co mam juz kupione. A i jemiole mi S zerwal z tira:-)

A zazdraszczam ja dziś patrzyłam na targu ale się wstrzymałam myśląc że M się domyśli:sorry:

:szok:

ja tez musze popakowc prezenty i wymyslec, w co sie ubiore na swieta:cool2:bo nie mam nowych ciuchow i koncepcji tez brak:sorry:
gwiazde juz w myslach wystroilam:-)

Ja swoją gwiazdeczkę też;-) ale mi się zamażyłą dzianinowa sukienka:cool2: i nigdzie nie mogę trafić:wściekła/y: takiej jak z moich snów:-D ale co tam jutro urywam się z pracy tylko cisz sza;-) może coś w Polanicy upuluję

Ostatnia wczoraj i pierwsza dziś:-) witam sie z poranną kawką z pracy;-) nastawiłam już kapuche i sie gotuje później ją zmiele na farsz i grzybki namoczyłam;-) i teraz sie zastanawiam ile te grzyby moczyć:eek: zawsze zostawiałam na całą noc a dziś chce to zrobić w pracy a jutro tylko pokleić pierogi;-) i teraz nie wiem tak 5 godzin wystarczy:sorry:

Justyna wypij czarna kawke z sokiem z cytryny.Pomaga na bol glowy bo przeciez w tym stanie nie bedziesz brac prochow;-)

reklama
Czesc Anetasa tak 5 godzin spokojnie wystarczy.Ja ostatnio moczylam 3 i byly ok.
Dzięki:-) dzwoniłam już do mamy zapytać i też mówi że spokojnie 3 godzinki wystarczą:tak:
hehe, S tez mowi,zadnych fajek, przeciez w ciazy jestes,a ja przeciez nie jestem
A skąd wiesz może jednak taki świąteczny prezent;-)

A ja uciekam jeszcze na zakupy więc do później;-)

Do góry