HiPP: Jabłka i gruszki
BOBOVITA Deserek Jabłka i soczyste gruszki - po 6 miesiącu
Wraz z Deli szukamy wyjaśnienia...
BOBOVITA Deserek Jabłka i soczyste gruszki - po 6 miesiącu
Wraz z Deli szukamy wyjaśnienia...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeny to super :-)
Bo już myslałam że codziennie będę musiała gotować kaszkę manny żeby do tego obiadku dodawać
To jeszcze kleik ryżowy musze zakupic i deserki z nim podawać![]()
Tak Mewa29 zupki również ze słoiczków jemyKarincia- a zupki tez w sloiczkach kupujesz?
moj narazie jablko z gruszka mial
i od wczoraj jablko z bananem zjada- po 1/3 sloiczka daje ale wyraznie by zjadl wiecej
marchewka nastepna w planie
a jak z czestotliwoscia kupki po stalych pokarmach jest
bo od wczoraj moj maly jeszcze nie zrobil a powinna byc rano- nie wydaje mi sie ze go boli brzuszek-ale pryka na smierdzaco
Właśnie na wadze to mój Synek bardzo dobrze przybieraMama powiedziała, że dieta jaką zalecił pediatra jest dobra. Najwidoczniej w czasie rozmowy z Tobą coś skłoniło go do podjęcia takiej decyzji (np. słabe przybieranie na wadze, małe nasycenie dzieciaczka posiłkiem itp). Moja ponieważ codziennie wieczorem dostaje mleko z kleikiem nie musze jej dodawać nic do posiłków w ciągu dnia, bo zwyczajnie bym ją utuczyła.
Dziewczyny a jak podajecie deserki o tej powiedzmy 18.00 to ile??
Cały słoiczek?? Czy pół?? :-)
I czy to tez zastępuje posiłek czy tylko tak pomiędzy posiłkami??
Pytam głównie dlatego że ja ja mam podawać deserki z kleikiem to chyba będzie to bardziej sycące nie??
Wiem że chyba Miranda też podaje deserki z kleikiem więc może podpowie?? :-)
Moja Martyna przez pierwsze dni nowego menu wogóle nie robiła kupki. Teraz robi więcej niż jak jadła samo mlesio.
Karincia- a zupki tez w sloiczkach kupujesz?
moj narazie jablko z gruszka mial
i od wczoraj jablko z bananem zjada- po 1/3 sloiczka daje ale wyraznie by zjadl wiecej
marchewka nastepna w planie
a jak z czestotliwoscia kupki po stalych pokarmach jest
bo od wczoraj moj maly jeszcze nie zrobil a powinna byc rano- nie wydaje mi sie ze go boli brzuszek-ale pryka na smierdzaco
Mewa ja mam ten sam dylemat!Mitemil- na to licze ze brzuszek sie musi przyzwyczaic do nowych rzeczy,
najdziwniejsze ze przeciez pare lyzek jabluszka dostal tylko wiec nie powinno zatwardzic, banana w tym bylo 18 procent
kupki brak ale Adas ogolnie zadowolony wiec sie jeszcze nie przejmuje tym
w kazdym razie z marchewka sie wstrzymam jeszcze
wogole sie naczytalam na stronach swiatowej organizacji zdrowia ze przez pierwsze 6 msc tylko cyc i sie zastanawiam czy przerwac te przygody z jabluszkiem czy isc za ciosem- bo wyraznie smakuje, nawet na sliniaku nic nie zostaje![]()
Nie??Karincia kleik ryżowy nie zawiera glutenu