reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Połóg

reklama
pytanko do dziewczyn, ktore mialy juz @...czy u was bylo to tez bardziej obfite niz przed ciaza? bo mi ostatnio jak wstalam rano to az po nogach zaczelo leciec tak przecieklam chociaz wczesniej mialam raczej malo obfite okresy...mam nadzieje, ze to tylko dlatego, ze to pierwszy po porodzie....:zawstydzona/y:

Moj pierwszy okres po urodzeniu Julii byl straszny i niestety tak juz zostalo. Musialam wstawac kilka razy w nocy zeby sie przewinac bo inaczej tragedia gotowa;-) A bol w pierwszy dzien taki ze nie jeden raz bralam urlop z pracy, nigdzie nie jezdzilam, bo balam sie ze przemokne. Nawet kilka nosp nie wystarczalo, ale odkrylam pyralgine i ona dzialala juz po 15 min. Przed pierwsza ciaza mialam okres gora 3 dni i bardzo malo lecialo, a po ciazy masakra. Mam choc troche nadzieje ze teraz bedzie lepiej :zawstydzona/y:

Moj pierwszy okres po urodzeniu Julii byl straszny i niestety tak juz zostalo. Musialam wstawac kilka razy w nocy zeby sie przewinac bo inaczej tragedia gotowa;-) A bol w pierwszy dzien taki ze nie jeden raz bralam urlop z pracy, nigdzie nie jezdzilam, bo balam sie ze przemokne. Nawet kilka nosp nie wystarczalo, ale odkrylam pyralgine i ona dzialala juz po 15 min. Przed pierwsza ciaza mialam okres gora 3 dni i bardzo malo lecialo, a po ciazy masakra. Mam choc troche nadzieje ze teraz bedzie lepiej :zawstydzona/y:
o kurcze....:shocked2:no mnie nie bolalao specjalnie gtylko ta ilosc....wstalam zeby wziasc mala i czuje,ze cos mi nie halo....podciadam koszule a tam mi cieknie po nogach:eek: wczesniej to jeden tampon to by mi chyba na cale 24h starczyl jak bym go zostawila, no ale wiadomo,ze nie wolno....mam nadzieje, ze ta spirala hormonalna sie u mnie sprawdzi i ze m.in. zredukuje troche to krwawienie, bo wcale mi sie to nie podoba....
swoja droga to dziwnie u ciebie bo przeciez zawsze mowia, ze jak ktos ma bolesne okrsy to po porodzie powinno sie poprawic, a u Ciebie to zadzialalo odwrotnie....a moze teraz po drugim znowu sie odwroci;-):-D

o kurcze....:shocked2:no mnie nie bolalao specjalnie gtylko ta ilosc....wstalam zeby wziasc mala i czuje,ze cos mi nie halo....podciadam koszule a tam mi cieknie po nogach:eek: wczesniej to jeden tampon to by mi chyba na cale 24h starczyl jak bym go zostawila, no ale wiadomo,ze nie wolno....mam nadzieje, ze ta spirala hormonalna sie u mnie sprawdzi i ze m.in. zredukuje troche to krwawienie, bo wcale mi sie to nie podoba....
swoja droga to dziwnie u ciebie bo przeciez zawsze mowia, ze jak ktos ma bolesne okrsy to po porodzie powinno sie poprawic, a u Ciebie to zadzialalo odwrotnie....a moze teraz po drugim znowu sie odwroci;-):-D

Mam nadzieje ze sie odwroci :-D No u mnie odwrotnie :-( Ale mama miala tak samo... Po kazdym kolejnym dziecku za wiele sie nie zmienialo, wiec u mnie chyba tez sie nie zmieni :-(

A ja nie wiem czy dostalam @ czy to powrot krwawienia po porodzie ("krwawienie" to za duze slowo). Mam jakies czerwone plamienia, brzuch chyba lekko pobolewa ale na mesiaczke to chyba za skape. Sama nie wiem

reklama
dziewczyny, a te tabl dla karmiacych to trzeba brac w pierwszy dzien okresu??? bo sie zastanawiam czy bede musiala czekac na nastepny okres zeby tabl dzialaly tak jak to bylo z tymi tabl co bralam przed ciaza???

Do góry