reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam,witam
Ja sobei siedze w domku bo jest za zimno na dworze a poza tym wzielam sie za porzadki:tak::tak::tak:
Dominik w szkole,chociaz jak Go budzilam to stwierdzil ze nei idzie do szkoly bo jest zmeczony ale pozniej zmienil zdanie wiec M Go zawiozl:tak::tak::tak:
M wybyl gdzies do kolegow to mam luzik:-):tak:Wzielam sie za ukaldanie w dokumentach i szafach:-):tak:Dziewczynki sie grzecznie bawia to ja mam teraz czas na BB:tak::tak::tak::tak:

reklama
Antocha ma ciężkie noce budzi się po 4-5 razy płacze ale znam przyczynę wychodzi mu górna 3 co mnie dziwi bo 4 jeszcze nie ma:baffled:
my tez troszke z pietruszka podminowani no bo nie palimy a nałóg wzywa:-D:-Dale twardo mówimy NIE :no::no::no::no:
trzymcie sie postanowienia:tak: Mój M żucił nałóg jak byłam w ciąży i teraz ile razy mam do niego o coś focha to on podchodzi imówi ale widzisz kochanie..nie palę fajek:-D:-D:-D:-D
Hej lasencje
DOROTKA NAPISAŁAM CI .
u MNIE MASAKRA POŚWIATECZNA CIĄG DALSZY ,DOŁACZAM SIE DO BIADOLENIA ŻE KASY BRAK ,RACHUNKI LEŻA I CZEKAJĄa ja czuje gorący oddech na karku,matko skad ja mam kasy nabrać,pożyczyć znowu muszę:zawstydzona/y:
Malinka mój ksawek tez po 3 tyg,wrócił do szkoły i mnie też za kasą napadli:baffled:
W ogóle to pracy na gwałt szukam rozsyłam przez neta cv gdzie sie da,trymajcie kciuki,ja chcę do pracy;-)
oj masakra...ja też wracam z urzędó i zostawiłam kilka stówek a jeszcze nie wszytko zapłącone:szok::szok::szok::szok: no koszmar. okazuje się ze w tej Polsce całej jest dużo drożej niżza granicą..no przynajniej niżw Hiszpanii:wściekła/y:.
Sklep z dewocjonaliami zamknięty:wściekła/y: więc jestem bez krzyżyka..obrazkó nie mam:no: A mąły mi zasypiał w aucie i szybko musiaąłm wracać....u nas śniegu masakra....brrrrr.

dowikla co tak wczesnie????? no chyba że idziesz nacieszyc się mężem......:-p:-p:-p:-p:-p to wybaczamy :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Dzieki za wyrozumialosc hehe;-):-)
melduje sie na stanowisku:-) Ja wczoraj tak znikłąm jak mój net......:wściekła/y:sorki.
Pati to tak jak my. Też wsztko robiliśmy sami. Od kopania ziemi do malowania ścian. Także teraz to dużo rzeczy bym zrobiła:tak: I też to jest nasza duma;-)Ale co Ty w ciązy za remonty się wzięłaś:szok::szok::szok::szok: M zaraz wyjeżdża..jeszcze pożegnalna kawunia i przytulasy z bejbe. Najgorsze jest to, że wróci i znowu pojedzie i tak w kółko nie wiadomo jak długo.......
Moj jutro wyjezdza ale ja nie wiem kiedy tearz przjedzie:no:Bo nei wiadomo kiedy dostanie wolne:baffled:Bo teraz byl dosyc dlugo ale i tak juz mnei wkurza:-p

Mój to samo, normalnie masakra. Jak on do pracy niedługo nie pójdzie to chyba naszym rozwodem to się skończy, nie wyobrażam sobie nas całe dnie razem w domu:szok::szok::szok:
Trzymam kciuki zeby jak najszybciej poszedl do pracy:tak::tak::tak:

czesc moje Kochane

nie czytalam bo wlecialam jak poparzona
Jestem w gosciach u szwagra komp sie spalil i nie moge pisac :(
Wracam 10 do siebie to znow bede z Wami
Laura ma paskudny kaszel a tak wszytsko ok
Sylwester udany
Moj konczy lazeinke
Tyle w skrocie
Lece na kawe bo troche glupio ze ja na kompie w gosciach hihi
Buziaki

Witaj ANKA
Super ze Sylwester sie udal:tak::tak::tak:Zreszta bylo słychac jak do mnie dzwonilas w nocy hehe;-):-)
Oby Laurze nic nie bylo

PS
Znalazlam te buciki od lalki;-):tak::-)

Dasz rade Kochana:tak::tak::tak:ja siedze z trojka i jakos sobie radze:-);-)
no właśnie ja ktak sobie myślę o Tobie to jakoś siły nabieram;-):tak:
Cześć Anka:-) Wszyscy zakatarzeni.ehhhh:baffled:
Ale sobie dogodziłam...mmmmmm...taką pyszną półfrancuską bułeczkę z serkiem i lukrem ....mmmmmmmmm........ ale mi dobrze teraz...rozsiądę sie i przytyję troszkę....

A ja biegam od pokoju do pokoju hehe:-)Bo dziewczynki mi sie chowaja pod koldry i mnie stale wolaja:tak::tak::tak:Juz mam zadyszke normalnie:-D:-D:-D
Ale jakis punkt z postanowienie noworocznego spelniam-biegam hehe;-):-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry