Pasibrzuch
Fanka BB :)
No mamy wrażeń na dziś:-) Aż z tego wszystkiego zapomniałam o moim stresie bo się dziewczynami tak zestresowałam:-)
Morka, Ty to jesteś jednorazowa

Idę dalej działać w domu, najwyższy czas zrobić COKOLWIEK ;-)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No mamy wrażeń na dziś:-) Aż z tego wszystkiego zapomniałam o moim stresie bo się dziewczynami tak zestresowałam:-)

jeszcze o mnie nie zapominajcie..my z andzią mamy ten sam nieszczęsny termin
fajnie,że tak się wszystkie naraz rozpakowują :-) za rok się spotkają i jedną imprezke wyprawią-będzie ekonomicznie :-)
u mnie jak nie było księdza tak nie ma, już 1,5h po domach chodzi a przede mną jest ich tylko 5.. zawsze był około 15:15
idę poleniuchować z piesem, bo mnie z wrażenia jakieś skurcze łapią :-)

szczególnie dzisiaj

A kiedy Macy na porodówke pojechalaCos przegapilam??
Zastrzelila mnie tym smsem. Ja tez juz chce
![]()

Dziewczyny dzwonilam do SYLWI100,ona juz troche ochlonela,mowi ze jest juz z nia troszke lepiej,pozostaje jej wierzyc ze bedzie wszystko dobrze.Jutro wyjdzie i jedzie prosto do malego,przez telefon nie bardzo moze sie cokolwiek dowiedziec,pani ordynator z noworodkow dzwonila do Lodzi i sie troszke dowiedziala,wytlumaczyla Sylwi na czym to polega i co z malym jest grane.Mial zabieg ktory uratowal mu zycie,teraz lezy pod respiratorem i obserwuja co sie dzieje,robia badania.Lekarze mowia ze nie bylo to widoczne na usgdopuki maly byl w brzuszku i oddychal przez pepowine bylo wszystko ok ale kiedy sie urodzil i zlapal oddech to kierunki krazacej krwi sie zmienily,tak bynajmniej ona mi tlumaczyla.Dziekuje nam za pamiec i kciuki
![]()

a zawsze to troszku humorek poprawi 
Idę dalej działać w domu, najwyższy czas zrobić COKOLWIEK ;-)
:-)
ale kochana bo wspierała przez telefon
No ja już podziałałam, teraz odpoczynek przed BB... ciekawe kto jeszcze dziś urodzi:-)
Za mną dzisiaj pizza chodzi , wczoraj mi któraś smaka narobiła, że dziś zamawiamy na kolację xD hehe..

bo nie wiem na co mam ochote
Sekunde przed przeczytaniem Twojego posta tez uzgodnilismy dzis pizze na kolacje:-)
Tylko nie wiem czy zmieniac, czy te co zawsze bracbo nie wiem na co mam ochote
![]()