reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2010

reklama
byłam u ogólnego i nic mi nie poradził na ten kaszel:-( pocieszył tylko ze może to trwać do miesiąca czasu, powiedział że syrop Pini moge pić i do tego tabletki tymianek z podbiałem i Laryng up. Mam L-4 do końca tygodnia ale niestety rejestratorka nie wypisała mi zwolnienia ciazowego bo stwierdziła ze nie jest ginekologiem wiec nie ma do tego uprawnień:dry: trudno

emalia duuuzo zdrówka!!!

co do znaków zodiaku to ja jestem baran , mój M. waga a synek skorpion, także mieszanka wybuchowa:-D

ide coś wrzucić na ząb, chociaż przez to gardło to na nic nie mam ochoty;-)

Emalia życzę Wam zdrówka i szybkiego pozbycia się kaszlu.....
Ja mam jutro wizytę z położną....Pewnie dowiem się kiedy dostanę szczepienia ze względu na moja minusową grupe krwi no i oczywiscie pewnie jutro stanę na wadze i dowiem się ile to mi się przytyło.,...Wrociłam z pracy niedawno...oczywiście nadal jestem tylko z jedną koleżanka a powinno nas być 4...i tak pewnie cały tydzien....Ahhh...ale z drugiej strony to dobrze....Czas szybciej leci....I już za 2 tygodnie o tej porze będę już w domciu...Bardzo jestem ciekawa miny mojej mamy:happy2:..:happy2::happy2:..Nie wspomne o tacie, który będzie pakował we mnie co 10 minut kolejny owoc i soczek..:-D..Nie mogę się doczekać....
U nas dzisiaj troszke posypało....Anglicy już panikują....U mnie w pracy był to temat nr1....Niektórzy chcieli jechać zakupy (żywność)większe zrobić na wypadek gdyby zasypało nas doszczętnie (ja dodam ze sniegu spadł niecały centymetr:-D) Śmiać mi się chciało!!!!

A ja jestem załamana po wizycie u lekarza....Mam skierowanie i jutro ląduje w szpitalu:wściekła/y: Moja gin jest tak wredna że aż nie chce mi się do niej chodzić....Kiedy zapytałam ją czy można już poznać płeć to wyskoczyła z tekstem że ona nawet nie zamierza sprawdzać...że dopiero w 21tc się wysili żeby zobaczyć.....Normalnie tak mnie kobieta wpienia że....Wrrr :wściekła/y:
user_online.gif

progress.gif

A ja jestem załamana po wizycie u lekarza....Mam skierowanie i jutro ląduje w szpitalu:wściekła/y: Moja gin jest tak wredna że aż nie chce mi się do niej chodzić....Kiedy zapytałam ją czy można już poznać płeć to wyskoczyła z tekstem że ona nawet nie zamierza sprawdzać...że dopiero w 21tc się wysili żeby zobaczyć.....Normalnie tak mnie kobieta wpienia że....Wrrr :wściekła/y:

user_online.gif

progress.gif

Nie martw sie u nas tez takie padalce wredne się trafiają:)Ale często zapominają, że to za nasze pięniedze mają wypłatę:)

Ale kurcze baba jest raz wredna a raz milutka, ale fakt faktem że nawet zapytać o nic nie można bo odpowiada z wielkim oburzeniem....

reklama
Do góry