reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

KERNA
A kiedy powinnas dostac @:confused::confused::confused:Czujesz sie na @:confused:
No i jezeli dobrze pamietam to w piatek robisz tescik tak:confused:
wiesz moje cykle mają długość jak im się achce..teoretycznie suwaczek aktualny...cykle 32 ostatnio. więc wypada w poniedziałek. A ja chciałąm w piątek na bete iść. Ale okazało się, że to co ja uważałąm za objaw ciązy nim nie jest....:baffled::-(

reklama
Dowikla no faktycznie przeraniłaś dzisiaj:-D:-D:-D
Anabuba ja też dzisiaj wyczekuję @:-p:-p:-p
Medeuska tylko że mój M gada że do tamtej już nie wróci:szok::szok::szok: No nic popracuje tutaj 2 m-ce to się zobaczy co i jak, i może już mu się odmieni:confused::confused::confused:
Kerna u nas na szczęście nie pada:no::no::no:
A pobudki współczuję, może zacznij synka później kłaść spać?:confused::confused::confused:

Dowikla no faktycznie przeraniłaś dzisiaj:-D:-D:-D
Anabuba ja też dzisiaj wyczekuję @:-p:-p:-p
Medeuska tylko że mój M gada że do tamtej już nie wróci:szok::szok::szok: No nic popracuje tutaj 2 m-ce to się zobaczy co i jak, i może już mu się odmieni:confused::confused::confused:
Kerna u nas na szczęście nie pada:no::no::no:
A pobudki współczuję, może zacznij synka później kłaść spać?:confused::confused::confused:
moja droga on już po 18 jest padnięty.....a kałade go o 20. Kiedyś jak nam robił takie surprajsy to tez kłądłam go pózniej,ale o zgrozo on ma chyba budzik w głowie......:wściekła/y:

Bo ja mam problemy z trawieniem, a kawa ich nie poprawia... no ale czasami zgrzeszę mała kawką :-p
to kochana mozesz pić inkę:tak::tak::tak::tak: ma dużo błonnika poprawiającego trawienie:tak:

może w tej nie bedzie mu sie podobalo po jakims czasie i mu się odmieni:-D:-D:-D

A jeszcze mam pytanie która ćwiczyła całą 6 weidera i czy faktycznie brzuszek się zrobił płaski?
Bo ja już 3tygodnie się katuję i jakoś efektów brak:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a katorga to dla mnie wielka te ćwiczenia:tak::tak::tak:

wiesz moje cykle mają długość jak im się achce..teoretycznie suwaczek aktualny...cykle 32 ostatnio. więc wypada w poniedziałek. A ja chciałąm w piątek na bete iść. Ale okazało się, że to co ja uważałąm za objaw ciązy nim nie jest....:baffled::-(
A co uwazalas za objaw ciazy:confused:
Trzymam kciuki zeby @ sie wiecej nie pojawila przez conajmniej rok:tak::tak::tak:
dla mnie kawusia to główny punkt poranka i bez niej...:no::no::no: nie da rady:no::no::no: MH współczuję;-)
Ja kawy nie pije wcale bo nie lubie i sie po niej trzeslam:no:Ale nadrabiam Red bullami,tigerami i innymi takimi copkami:tak::tak::tak:

M wlasnei poszedl siku ,tak patrzy na mnie i do mnie z tekstem;"Wy juz sie tak wczesnie rano spotykacie na tym BB:szok::confused:Ale macie jazdy:szok:":-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry