A ja bym chciała żeby Zośka już chodziła i gadałaEch, ale ja bym chciała, żeby już dogoniły rówieśników. Moja przyjaciółka urodziła 2 tygodnie temu córeczkę 4240g. Jest podobnej wielkości, co moje 2,5 miesięczne dziewczyny...

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja bym chciała żeby Zośka już chodziła i gadałaEch, ale ja bym chciała, żeby już dogoniły rówieśników. Moja przyjaciółka urodziła 2 tygodnie temu córeczkę 4240g. Jest podobnej wielkości, co moje 2,5 miesięczne dziewczyny...

no niestety bardzo mi przkro :-( jak pech to pechAgissa - ładnie przybiera Twoja panna - ponad dwa razy szybciej niz mojajesli to nie nazbyt wscibskie z mojej strony to powiedz, z czym idziesz do psychatry?
INFO NT TRZECIEGO SPOTKANIA: W PRZYSZŁY WTOREK W GODZINACH OKOŁOPOŁUDNIOWYCH LISTOPADÓWKI I NIE TYLKO Z WAWY I OKOLIC SPOTYKAJĄ SIE W GALERII MOKOTÓWWSTEP Z DZIECMI I BEZ DZIECI, JAK KTO CHCE
W PROGRAMIE POGADUCHY I POLOWANIE NA WYPRZEDAZE
a juz myślałam, ze upchnę Kubę u ktrejś babci a ttu we wtorek mają mi przywieźć zmywarę, a póxniej mam wizytę u gina, a tym razem naprawdę muuuuszę juz iść

ja też tak mamno to trzymam kciuki, żeby lekarz potrafił Ci pomóc. Jestem ciekawa co poradzi. U mnie zamiast braku apetytu są napady wilczego apetytu![]()
cały czas jestem głodna....ale wam fajnoAgissa - ładnie przybiera Twoja panna - ponad dwa razy szybciej niz mojajesli to nie nazbyt wscibskie z mojej strony to powiedz, z czym idziesz do psychatry?
INFO NT TRZECIEGO SPOTKANIA: W PRZYSZŁY WTOREK W GODZINACH OKOŁOPOŁUDNIOWYCH LISTOPADÓWKI I NIE TYLKO Z WAWY I OKOLIC SPOTYKAJĄ SIE W GALERII MOKOTÓWWSTEP Z DZIECMI I BEZ DZIECI, JAK KTO CHCE
W PROGRAMIE POGADUCHY I POLOWANIE NA WYPRZEDAZE
A ja bym chciała żeby Zośka już chodziła i gadała![]()

no niestety bardzo mi przkro :-( jak pech to pecha juz myślałam, ze upchnę Kubę u ktrejś babci a ttu we wtorek mają mi przywieźć zmywarę, a póxniej mam wizytę u gina, a tym razem naprawdę muuuuszę juz iść
do trzech razy sztuka...

pewnie :-)szkooda, no ale jak sie umówimy na tańcach chustowych, to staniesz na głowie, zeby przyjsc![]()
pewnie :-)
ale gina musze załatwic teraz nie mam wyjścia
a moze coś Ci zaszylija do gina tez sie umowilam eh w piatek ciekawe czy wszystko okej ...
a pytanie mam czy was tez boli brzuch? tzn narzady? czasem jak nosze synka to czuje ten bol albo jak dotykam sie po nim czuje co w srodku z jednej strony jakis narzad twardy eh nie iwem cyz to normalne bo nie pamietam jak to bylo przed zajsciem w ciaze![]()