reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

reklama
Agissa - ładnie przybiera Twoja panna - ponad dwa razy szybciej niz moja :baffled::-D jesli to nie nazbyt wscibskie z mojej strony to powiedz, z czym idziesz do psychatry?

INFO NT TRZECIEGO SPOTKANIA: W PRZYSZŁY WTOREK W GODZINACH OKOŁOPOŁUDNIOWYCH LISTOPADÓWKI I NIE TYLKO Z WAWY I OKOLIC SPOTYKAJĄ SIE W GALERII MOKOTÓW :-D WSTEP Z DZIECMI I BEZ DZIECI, JAK KTO CHCE :-D W PROGRAMIE POGADUCHY I POLOWANIE NA WYPRZEDAZE
no niestety bardzo mi przkro :-( jak pech to pech :wściekła/y:a juz myślałam, ze upchnę Kubę u ktrejś babci a ttu we wtorek mają mi przywieźć zmywarę, a póxniej mam wizytę u gina, a tym razem naprawdę muuuuszę juz iść:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
do trzech razy sztuka...

no to trzymam kciuki, żeby lekarz potrafił Ci pomóc. Jestem ciekawa co poradzi. U mnie zamiast braku apetytu są napady wilczego apetytu:zawstydzona/y:
ja też tak mam:tak:cały czas jestem głodna....
Agissa - ładnie przybiera Twoja panna - ponad dwa razy szybciej niz moja :baffled::-D jesli to nie nazbyt wscibskie z mojej strony to powiedz, z czym idziesz do psychatry?

INFO NT TRZECIEGO SPOTKANIA: W PRZYSZŁY WTOREK W GODZINACH OKOŁOPOŁUDNIOWYCH LISTOPADÓWKI I NIE TYLKO Z WAWY I OKOLIC SPOTYKAJĄ SIE W GALERII MOKOTÓW :-D WSTEP Z DZIECMI I BEZ DZIECI, JAK KTO CHCE :-D W PROGRAMIE POGADUCHY I POLOWANIE NA WYPRZEDAZE
ale wam fajno

no niestety bardzo mi przkro :-( jak pech to pech :wściekła/y:a juz myślałam, ze upchnę Kubę u ktrejś babci a ttu we wtorek mają mi przywieźć zmywarę, a póxniej mam wizytę u gina, a tym razem naprawdę muuuuszę juz iść:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
do trzech razy sztuka...

szkooda, no ale jak sie umówimy na tańcach chustowych, to staniesz na głowie, zeby przyjsc :-D

ja do gina tez sie umowilam eh w piatek ciekawe czy wszystko okej ...

a pytanie mam czy was tez boli brzuch? tzn narzady? czasem jak nosze synka to czuje ten bol albo jak dotykam sie po nim czuje co w srodku z jednej strony jakis narzad twardy eh nie iwem cyz to normalne bo nie pamietam jak to bylo przed zajsciem w ciaze :p

ja do gina tez sie umowilam eh w piatek ciekawe czy wszystko okej ...

a pytanie mam czy was tez boli brzuch? tzn narzady? czasem jak nosze synka to czuje ten bol albo jak dotykam sie po nim czuje co w srodku z jednej strony jakis narzad twardy eh nie iwem cyz to normalne bo nie pamietam jak to bylo przed zajsciem w ciaze :p
a moze coś Ci zaszyli :-p

reklama
a ja tak z innej beczki ... czy wy tez zrobilyscie sie takie emocjonalne...bo ja to teraz sie strasznie latwo wzruszam i becze...az sama sobie czasem mysle,ze durna jestem.....

Do góry