reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

a co tam u was slicznotki ??

u mnie ok :-):-):-)

Kacha to fajnie ze Olis robi postepy, moze przy Jessi bedzie jeszcze lepiej sie rozwijal :tak:

a ja juz wiem o co z tym "zamkiem" chodzilo :-D:-D:-D:-D:-D. Lepiej pozno niz wcale ;-):confused::confused:

Kata jak po bilansie??

Kasia jak USG??

Paula, Dotka :-):-)

a ja mam jutro wolne !!!!!!!!!!!, odbieram sobie dzien za 26 grudnia :tak:

reklama
A mój R od poniedziałku ma tydzień urlopu tacierzyńskiego a potem jeszcze tydzień zaległego urlopu z zeszłego roku:tak::tak::tak: Tak więc dwa tygodnie mam luźniejsze:-):-):-):-):-)

hejo
ja juz po pracy dzisiaj luzik:))
ide na obiadek a potem na kawusie wpadne pózniej nuziaczki dla waz pozdro

wiemmm...dlatego mam dla ciebie to :
owliness.jpg

wyobraz sobie ze ta duza to ja :)) a ty ta malutka obok!! widzisz siebie ??
od lewej: weroniczka, stefanka, paula, jutrzenka, kasia maj.

stefanko a gdzie ja ha ja to jestem jeden z kwiatuszków na drzewie:-D;-)

a teraz na poważnie to się witam i chyba powiem że na kilka dni się obrobiłam:tak::tak::tak: poczytałam poczytałam nic nie pamiętam:zawstydzona/y:

weroniczka- u mnie w pracy tez już jeden tatuś sie zdecydował na ten urlop:tak:fajna sprawa:tak:
elcia- to luzuj się
kasiamaj - bo ja lubię zaskakiwać:tak::tak:a jak poradziliście sobie z robieniem kupek na kibelek, nie miał Kuba problemów zatwardzeń?
jutrzenka- nie zimno ci jeździć tym "rowerem";-):-D
kata- akurat to to jeszcze się nie zaczęło narazie pobory przed 10

i buziaczki dla wszystkich

Dzień dobry.
Wreszcie poczytałam wszystko.
Ale na skrobałyście. Dużo tego było więc nie wiem co do kogo. Wybaczcie.
Oczywiście jak ja mogę być to znów innego nikogo nie ma ale jakoś się już przyzwyczaiłam ;-):tak:
Jedno co to KasiuM daj znać jak tam USG, bo jesteś już po, więc czekamy na wiadomości.

Buziaki. Może uda mi się wieczorem odgonić D od kompa to zajrzę na pogawędkę.
papa

Hej stokrotki moje:-D:-D:-D

Elcia
i jak??? Masz już jakieś objawy???:-D:-D:-D:-D
Kacha kiedyś byłam na play grupie i był też 2-latek z ZD, nie chodził tylko przemieszczał się na siedząco właśnie, a robił to tak szybko że aż bylam w szoku:szok::-D Normalnie śmiało mógłby ganiac się innymi biegającymi dzieciakami:-D więc mogę sobie wyobrazic jak Oliński tak szaleje:-D
Kasiamaj czekamy na wieśi, dobre wieści oczywiście;-)
Stefanka ale Ty masz dobrze z tym śniegiem, nie musisz pracowac a ja mam już serdecznie dosyc:wściekła/y:

Zdrówka dla wszystkich chorych:-)

reklama
a Łukasz to nawet daje się ubrać i sam umie założyć spodenki i czapkę i szalik tak śmiesznie:tak::tak::tak:
hej sylwia- stokrotko:-) tak mi się przy okazji przypomniało - miałam kiedyś kolegę który mówił na wszystkie dziewczyny sikorki :-D

Do góry