Paula21
Grudzień '07
ojjj Stefcia łatwo się mówi... :-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

znowu piłaś?

I za każdym razem cieszy się jak gwizdek i biegnie do stołu
Przynajmniej mam z głowy wymyślanie nowych dań;-)
;-)

Normalnie zastanawiam się jak ja dotrę dopracy jutro. Pracuję pod Warszawą i jestem uzależniona od komunikacji. Niestety, nasz popieprzony rząd nie zamknie szkoły tylko trza się przez zaspy przedzierać, ale w pracy być

No i życzę zdrówka dla Kini. Na pewno okaże się jutro, że nic poważnego jej nie dolega. U nas też gile i w nocy kiepsko Fif śpi, bo grzeją jak szaleni. Nawilżam jak mogę, ale nie mamy nawilżacza, więc na długo to nie starcza.

Jutrzenko-no już wylukałam to Twoje cudo-fajny.
miałam jeszcze napisać że już wymiękam ze śniadaniami -kolacjami dla Kuby...
on tylko jadłby kanapke ze serem,jajecznicę , parówki,ser roztopiony,i sandwicze z serem....
, chcialabym zeby chociaz to co Twoj jadl 
Jutrzenkanastępna rozkojarzona...
A ja mam kryzys z Amelką...:-( aż mi się dzieci odechciało...:-(
Popłakałam się jak bóbr ale mam moją małą pocieszycielkę...
, a z Amelka dasz rade, wiadomoze Ci ciezko i sa kryzysy ale wierze w Ciebie.Od rana mnie czyści jak nie wiem co, brzuch mi się stawia, chodzę nieprzytomna i najchętniej cały dzień bym przespała. Oby sobie Młoda dała na wstrzymanie do soboty przynajmniej, bo wcześniej to ja p...lę

Jutrzenkaznowu piłaś?
![]()

Hej!
Ale pada śniegNormalnie zastanawiam się jak ja dotrę dopracy jutro.

, potem na zakupy i znow odsniezanie

Pewnie na biezaco bede dopiero po powrocie, a wracam 16 ego, chociaz nie wiem czy przy takiej zimie nie pozamykaja lotnisk...

;-)