reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

dzien dobry

co do tego chleba to wiecie, Stefcia mnie poprosila zeby to byl niby dla mnie bo ona sie wstydzi Wam powiedziec :confused::confused:. Ale ciiii ja Wam tego nie mowilam :cool2::cool2:

Kata moze rzeczywiscie to migdal, mojej siostry syn tez chrapal i sie okazalo ze mial trzeci. A jaki masz nawilzacz??

Paula a po co mielisz chleb :baffled::baffled:, aaaa dla Stefci na bulke tarta

i tyle bo moj poborca juz na mnie czyha ;-)

reklama
hej hej
jak mija Wam początek dnia???
u nas bajkowo-tzn.Kuba ma dziś maraton kazał sobie włączyć JIM-JAM i leży i ogląda...zaraz i tak muszę go wyciągnąć bo śniadanie trzeba zjeść.

Dotka-jak już dziewczyny mówią o Pruszczu...to ja po ostatniej wizycie (przejazdem) jak wracaliśmy z Gdańska mam nie miłe wspomnienia....po powrocie do domu za 2 tyg przyszła koperta z fotką naszego auta....:-p:-D-2stówki do zapłaty i 4 pkt. mój J jechał 60...a tam było do 40 :sorry2::wściekła/y:-mam nadzieję że teraz wspomnienia będą milsze :-D:-D:-D
Jutrzenka-a co Ty masz za autko???
Kata-trzymam kciuki za bilans-dawaj znać jak już będziecie po....
Paula-oj kusisz tymi bezami kusisz....a ja nabrałam ochoty na drożdzówki...może dziś zrobię????jak mi wena przybędzie......
Stefanio-przywołuję Cię do porządku-popraw się dziewczyno!!!!!
Aga-hop-hop-zasypało Cię????
Kasia-a może Jessi chce już wyskoczyć???
Baśka-co tam????

co tam jeszcze komu....bo idę jeść :-p:-p:-p
blablablablabla.............

EDIT-oj Aga-ale Ty mnie zaskakujesz...dopiero co pytałam o Ciebie .a Ty myk i już jesteś...posłuszna dziewczynka ;)

Ostatnia edycja:
Hej.

Ależ dziś jestem śpiąca mimo długiego snu:confused::confused::confused::confused: Chyba ciśnienie kiepskie.

Dziewczyny jakim kremem smarujecie buzie dzieciaczkom na mróz? Bo Małgosia ma okropnie wrażliwą buźkę i ani bambino ani zajka jej nie chronią przed wysuszynymi policzkami:-:)-:)-(

Weroniczko-u nas NIVEA krem na każdą pogodę.;-)
p.s.czytałaś odnośnie kombinezonu???

dobra spadam jeść bo coś mi w brzuchu burczy.

wiecie co...mój synek zrobił się niedotykalski!!!!:-:)-:)-(już nie chce żeby go tulić...:-:)-:)-(

Ostatnia edycja:
Kasia tak czytałąm tylko zapomniałam odpowiedzieć. Rozmiar 92 to zdecydowanie zaduże na Małgonię a cena 29 też dość spora jak na przecenę. Ale dziękuję za pamięć:tak::tak::tak::tak::tak:
A co do tulania to wróci jak maleństwo się pojawi. Przynajmniej ja tak miałam z Tadeczkiem.

Ostatnia edycja:
dzien dobry!:-):-):-)

Sylwka u nas nie ma zamku....ale giełda jest!:tak:
Majoszka to przynajmniej maisto wzbogaciło się o pare groszy;-)
Kata no to dobrze,nawilazacz dobra rzecz...zdrówka dla małej...
jeszcze Kacha...ja Ci dam pryszcz!!!!:-p:-p

kurcze pisze ten post od godziny...mały mi przeszkadza....
no nic, nie napisze nic wiecej....

patrze kogo tu dzis widze..Jutreznka,Weroniczka,Aga he,hej!!!

:-):-):-)

Sylwka u nas nie ma zamku....ale giełda jest!:tak:

:-):-):-)

:-D:-D:-D:-D Dota nie zrozumiałaś o co chodzi z zamkiem? :-D:-D:-D:-D

Tak w ogóle to hej wam!!!

Jutrzenka, tak :tak: mam kilka kajzerek awaryjnie jak by mi bułki tartej zabrakło... ;-)Czasem celowo zbieram i mielimy ;-)

Kasiamaj u nas ciężko wydębić całusa od Juli bo nadstawia policzki :-D ale przytulać się jeszcze daje... ;-)

Kata dobrze że Kini lepiej... ;-):-)

Aga, Jutrzenka pracujcie pracusie ;-)

Weronika my zazwyczaj zapominamy o smarowaniu buzi... ale mamy Ziajkę i Floslek

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry