reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
wiemmm...dlatego mam dla ciebie to :
owliness.jpg

wyobraz sobie ze ta duza to ja :)) a ty ta malutka obok!! widzisz siebie ??
od lewej: weroniczka, stefanka, paula, jutrzenka, kasia maj.

Hej Kobietki ;-)
Katarzyno Majowa wypluj szybko swoje słowa, bo nie wiem czy nie wykrakałaś;-)
Od rana mnie czyści jak nie wiem co, brzuch mi się stawia, chodzę nieprzytomna i najchętniej cały dzień bym przespała. Oby sobie Młoda dała na wstrzymanie do soboty przynajmniej, bo wcześniej to ja p...lę nie rodzę :-p:-p
Czekam z utęsknieniem aż Oliś zalegnie i też mam zamiar sobie drzemeczkę uciąć:tak:
Stefanka, Sylwia my też zasypani;-) Tyle śniegu było tu ostatnio dwa lata temu, oczywiście miasto sparaliżowane :cool2:

Jutrzenka:-D:-D:-D:-D znowu piłaś?:confused::-p:-D
Paula nam łatwiej niż Tobie zaakceptowac to jak dzieci dają popalic bo to nasze i na własne życzenie ale mimo wszystko nie raz mam ochotę trzasnąc drzwiami i pójsc gdzieś baaaaaardzo daleko. Trzymaj się, niedługo wiosna, pójdziesz z dziewczynami na dwór i będzie łatwiej:-)
Kasiamaj mój od miesięcy na śniadanie jada tylko płatki z mlekiem:baffled: I za każdym razem cieszy się jak gwizdek i biegnie do stołu:szok: Przynajmniej mam z głowy wymyślanie nowych dań;-)
Stefanka Ty napuszona jak zwykle:-p;-)

Lotnisko, z którego leciałam tydzień temu dzisiaj jest zamknięte przez te śniegi, ufffff ale miałam farta:sorry2:

Hej!

Ale pada śnieg:szok::szok: Normalnie zastanawiam się jak ja dotrę dopracy jutro. Pracuję pod Warszawą i jestem uzależniona od komunikacji. Niestety, nasz popieprzony rząd nie zamknie szkoły tylko trza się przez zaspy przedzierać, ale w pracy być:wściekła/y::wściekła/y:
Paula, nie łam się.Dasz radę:tak::tak:
Kasiamaj, mój niestety też ostatnio mało przytulaskowy jest. Więc widzisz, nie ty jedna ...
Kacha, rodzisz czy się jeszcze wstrzymasz?
Stefanka, nie wybaczę Ci;-)O mnie zapomniałaś na amen...:-(
Aga, nie przepracowuj się...
Dla reszty pozdrowionka, bo nie wiem, co napisać...

Kata, czytałaś "Bikini" Wiśniewskiego? Polecam:tak: No i życzę zdrówka dla Kini. Na pewno okaże się jutro, że nic poważnego jej nie dolega. U nas też gile i w nocy kiepsko Fif śpi, bo grzeją jak szaleni. Nawilżam jak mogę, ale nie mamy nawilżacza, więc na długo to nie starcza.

Stefanko aż się wzruszyłam kiedy wyobraziłam sobie że tsk nsprawdę mnie przytulasz swym ramieniem. Jak bije od Ciebie ciepło miłości. Poczułam się taka bezpieczna i szczęśliwa. I wtedy wróciłam na ziemię myślami:-:)-:)-( bo Tadzio zaqwołał siusiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:confused::confused::confused:

Jutrzenko-no już wylukałam to Twoje cudo-fajny.
miałam jeszcze napisać że już wymiękam ze śniadaniami -kolacjami dla Kuby...
on tylko jadłby kanapke ze serem,jajecznicę , parówki,ser roztopiony,i sandwicze z serem....

Kata zadne cudo, ma juz swoje lata ale ja go bardzo lubie, odpukac nie jest awarajny, tzn zdarza sie ze cos trzeba zrobic ale z reguly sa to rzeczy ktore sie po protu zuzywaja.
Co do sniadan to chetnie sie zamienie na mojego jadaka :wściekła/y:, chcialabym zeby chociaz to co Twoj jadl :dry:

Jutrzenka :-D następna rozkojarzona... :-D
A ja mam kryzys z Amelką...:-( aż mi się dzieci odechciało...:-(
Popłakałam się jak bóbr ale mam moją małą pocieszycielkę...

kurde naprawde nie wiem o co chodzi :sorry2:, a z Amelka dasz rade, wiadomoze Ci ciezko i sa kryzysy ale wierze w Ciebie.

Od rana mnie czyści jak nie wiem co, brzuch mi się stawia, chodzę nieprzytomna i najchętniej cały dzień bym przespała. Oby sobie Młoda dała na wstrzymanie do soboty przynajmniej, bo wcześniej to ja p...lę

oj bidulko, a moze sie przejadlas ;-):-D

Jutrzenka:-D:-D:-D:-D znowu piłaś?:confused::-p:-D

hmm no wiesz, w pracy :szok::szok::szok:

Hej!

Ale pada śnieg:szok::szok: Normalnie zastanawiam się jak ja dotrę dopracy jutro.

Stefanka a dla mnie juz skrzydla zabraklo :cool:

u nas to samo, masakra, odsniezylam po pracy,pojechalam na pazury i jak wyszlam caly bialy :wściekła/y::wściekła/y:, potem na zakupy i znow odsniezanie

odebralam kuby wyniki morfologii ale nie znam sie na tym i nie wiem czy wszystko ok :confused::confused:

dobra narazie sie odmeldowuje, wpadne jak kuba bedzie w lozeczku bo teraz siedzi kolo mnie i go kusi zeby mi wciskac klawisze :confused:

Klaniam sie....:-)
Ale naskrobalyscie....i znowu czytania na pol dnia....:-D Pewnie na biezaco bede dopiero po powrocie, a wracam 16 ego, chociaz nie wiem czy przy takiej zimie nie pozamykaja lotnisk...:baffled:

Mnie stefa tez nie ujela na fotce:shocked2::wściekła/y:;-)

reklama
No Alex widzialas co sie dzieje w Uk??? o rany ale zima:szok:
Stefanka sie pobyczy...;-)Sylwka bedzie miala zabawe z maluchami a Kacha...kurcze Kacha poczekaj jeszcze pare dni z tym porodem;-)
pewnie i u nas zacznie padac...

Do góry