Kasiiula
mamusia Pawełka :)
w poniedzialek mam wizyte juz umowiona z tym ropieniem po szczepionce eh
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas lepiej. Mala wczoraj zasnela spokojnie o swojej porze. Troche poplakala ale bylo o niebo lepiej. Boze, co to byla za ulga dla mnie jak mi mloda odleciala w spokojuZa to lekarka powiedziala, ze musialam cos zjesc co u niej wywolalo bole brzucha i dlatego tak sie darla. Wiec przemyslalam sprawe i padlo na smazone :-( czyli moge sobie wybic z glowy smazone potrawy tak jak i nabial, po ktorym ma brzydkie kupki. No i dobrze, moze w koncu schudne
![]()
o jej ja nie jadlam nabiału przez pare dni i dla mnie to byla katorga praktycznie nic nie mozna :| naszczescie juz moge bez ograniczen i korzystam![]()
w poniedzialek mam wizyte juz umowiona z tym ropieniem po szczepionce eh
bylam wczoraj z mala u lekarza z ta wysypka....i co mi powiedziala? to co zawsze mowia angielscy lekarze jak nie maja pojecia od czego to....''normalne, samo zejdzie, nic nie robic...chyba, ze cos sie zmieni to wrocic'' no az dziwne, ze mi paracetamolu nie przepisala jak zawsze to robia na wszystko!!!!ach....wykapalam ja wczoraj w oilatum i bede tak robic prez nastepne dni i zobacze co bedzie....