dzięki czarna wiedzma za odpowiedź no ja właśnie też tak liczę jak ty tylko nie byłam pewna czy dobrze robię:-) to fakt w nie których gabinetach jest taki sam albo gorszy sprzęt od prywatnego ale chcę tez iść by sprawdzić czy z dzieciątkiem wszystko wporządku nie ufam swojemu lekarzowi teraz jestem w 16 tygodniu mam do niego iść za miesiąc a przez ten czas maiłam tylko raz robione badania krwi i moczu na samym początku bodajże w 7 tygodniu usg na którym wyszło że dziecko od zapłodnienia to 10 tydzien i drugi dzień i nic więcej tylko zawsze mi brzuch sprawdza o to wszystko
dobrze że dobrze się czuje tak że jestem w miare spokojna ale jakby coś nie tak to co wtedy?
może prywatnie lekarz mi powie więcej bo z tym to się rozmawiać nie da dobrze że na początkun wyniki miałam idealne oprócz tych bakteri w moczu to sie yak nie stresuje az mi się z nim gadać nie chce a zresztą jak pójde to a nuż będzie już co widać i lekarz mi powie co będzie:-) kto wie no iu się trochę uspokoje
dobrze że dobrze się czuje tak że jestem w miare spokojna ale jakby coś nie tak to co wtedy?
może prywatnie lekarz mi powie więcej bo z tym to się rozmawiać nie da dobrze że na początkun wyniki miałam idealne oprócz tych bakteri w moczu to sie yak nie stresuje az mi się z nim gadać nie chce a zresztą jak pójde to a nuż będzie już co widać i lekarz mi powie co będzie:-) kto wie no iu się trochę uspokoje
:-)
Zaraz dopisze do statystyk, jesli chcesz;-)
może nie potrzebnie się stresujesz ale tak jak pisały dziewczyny zawsze możesz się zapytac innego lekarza popytaj się wśród znajomych może ktoś będzie wiedział jaki jeszcze jest lekarz dobry bo szkoda żebyś się martwiła na zapas