reklama
W
wyjatkowaonaa
Gość
Ja mam nurofen , póki co nie użyłam jeszcze.
A mój mały ciagle płacze i płacze ciągle "leee" "leee" przez ten katar a ja jak ta głupia latam z tą 'fridą'a on tej 'fridy' nienawidzi. Ehhh.... :-(
A mój mały ciagle płacze i płacze ciągle "leee" "leee" przez ten katar a ja jak ta głupia latam z tą 'fridą'a on tej 'fridy' nienawidzi. Ehhh.... :-(
AniaSm
Fanka BB :)
dziewczyny czy któraś też tak miała , właśnie skończyłam kąpać małego i zauważyłam na jego ramieniu mały guzek
z daleka wygląda jak siniak ale jak się go dotknie to czuć że to guz :-(, powiem szczerze że jestem przerażona bo nie wiem co to a wczoraj tego na pewno nie było , czy mogło to wyjść teraz skoro szczepiony był po porodzie ??bo tak pomyśleliśmy z D że to może po szczepieniu ale to było ponad miesiąc temu , wizyte u lekarza mam dopiero na 14 stycznia i do tego czasu to chyba osiewieję:-(

mamulica
Aniu, Spokjnie !!TAk ma być. Mojemu wyszło 6 tygodni po szczepieniu na gruźlicę zaraz po porodzie. Potem tam się zbierze ropka, pęknie i znów się zbierze i tak to może trwac nawet do końca trzeciego miesiąca.
Aniu, Spokjnie !!TAk ma być. Mojemu wyszło 6 tygodni po szczepieniu na gruźlicę zaraz po porodzie. Potem tam się zbierze ropka, pęknie i znów się zbierze i tak to może trwac nawet do końca trzeciego miesiąca.
potwierdzam

mamulica
no to tak jak u nas. Busio w 7 tygodniu ważył 6700...niunans, dziunka
My sie w centylach nie miescimy prawie od samego poczatku! I mowia ze taki jej urok, ze jest duza a nie spasiona
po 6 tyg 5700 wazyla a teraz to nie wiem - 14 stycznia na szczepienia idziemy to sprawdzimy

AniaSm
dzięki :-) ulżyło mi ale tak długo staraliśmy się o maleństwo że każdy drobiazg to u mnie rośnie do olbrzymich wymiarówAniu, Spokjnie !!TAk ma być. Mojemu wyszło 6 tygodni po szczepieniu na gruźlicę zaraz po porodzie. Potem tam się zbierze ropka, pęknie i znów się zbierze i tak to może trwac nawet do końca trzeciego miesiąca.
wiem że to nie ten wątek ale jak twój mąż?? mam nadzieje że dużo lepiej

Kasiiula
mamusia Pawełka :)
u mnie tez bylo ale nie znikalo i nie zmniejszało sie wiec dostalam skierowanie do poradni prulaksyjnej i idziemy w poniedzialek zeby przebili i wyczyscili no ale dzis zauwazylam ze zmniejsza sie znacznie ale co tam niech specjalista obejrzy jak juz na wizyte umowieni jestesmydziewczyny czy któraś też tak miała , właśnie skończyłam kąpać małego i zauważyłam na jego ramieniu mały guzekz daleka wygląda jak siniak ale jak się go dotknie to czuć że to guz :-(, powiem szczerze że jestem przerażona bo nie wiem co to a wczoraj tego na pewno nie było , czy mogło to wyjść teraz skoro szczepiony był po porodzie ??bo tak pomyśleliśmy z D że to może po szczepieniu ale to było ponad miesiąc temu , wizyte u lekarza mam dopiero na 14 stycznia i do tego czasu to chyba osiewieję:-(
E
etna36
Gość
:-)
Myslicie ze jak juz teraz nie pojawila sie goraczka to jeszcze moze??
u mnie to samo bylo po wczorajszej szczepionce :-) tzn to samo zaleceniemoja lekarka powiedziała ze jak synus bedzie goraczkował po szczepionce to kupic paracetamol 50-to jest czopek i podac
ja tez kupilam 80 a dac mam w razie czego 50 i mam jeszcze altacet w zelu na to miejsce po szczepionce, gdyby sie robilo moco czerwone, tylko napisz nam jak dzieciatko sie czujei już wróciłam z apteki nawet - efferalgan 80 mg w czopkach.![]()
Myslicie ze jak juz teraz nie pojawila sie goraczka to jeszcze moze??
ja tez sie pod tym podpisuje u nas tez taki coś wyszloAniu, Spokjnie !!TAk ma być. Mojemu wyszło 6 tygodni po szczepieniu na gruźlicę zaraz po porodzie. Potem tam się zbierze ropka, pęknie i znów się zbierze i tak to może trwac nawet do końca trzeciego miesiąca.
reklama
B
Bura
Gość
U moich dziewczynek gorączka po szczepieniu wystąpiła wieczorem, dawałam im Paracetamol 50 po całym czopku. Wcześniej dostały też Viburcol na uspokojenie, bo strasznie płakały. Od razu była poprawa
A co do bąbelka po pierwszym szczepieniu, to też wyszedł późno i długo nie chciał zejść. Teraz zostały czerwone blizny na rączkach.

A co do bąbelka po pierwszym szczepieniu, to też wyszedł późno i długo nie chciał zejść. Teraz zostały czerwone blizny na rączkach.
Podziel się: